Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συλλαλητήριο-παραστάσεις διαμαρτυρίας για την αντιεργατική επίθεση της κυβέρνησης

Στα πλαίσια της δράσης  ενάντια στο νέο γύρο αντιασφαλιστικής - αντεργατικής επίθεσης, καλούμε την εργατική τάξη να πάρει μαζικά μέρος στις αγωνιστικές παρεμβάσεις των συνδικάτων .


1.    Το συλλαλητήριο της αττικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/12 και ώρα 17.30 στην Ομόνοια
2.    Την Πέμπτη στις 16.00  αποφάσισαν τα πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας τα παρακάτω σωματεία :
§   Στο Υπουργείο Οικονομικών τα σωματεία εργαζομένων: στους ΟΤΑ, τη  δημόσια διοίκηση, των εκπαιδευτικών, των μεταφορών, των ναυτεργατών, των τηλεπικοινωνιών, των ταχυδρομείων – ταχυμεταφορών και των χρηματοπιστωτικού συστήματος. Επίσης θα συμμετέχουν οι λαϊκές επιτροπές από τα νότια προάστια και την Αθήνα.
§     Στο Υπουργείο Εργασίας τα σωματεία εργαζομένων:  στις κατασκευές, στον τύπο και το χαρτί, στην ενέργεια, στον ιματισμό, στην φαρμακοβιομηχανία, στην χημική βιομηχανία, στον επισιτισμό και τον τουρισμό, στο εμπόριο, καθώς επίσης  λογιστές, ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι οργανώσεις των συνταξιούχων. Τέλος θα συμμετέχουν οι λαϊκές επιτροπές των ανατολικών, δυτικών και βορείων συνοικιών.
3.    Την Παρασκευή το πρωί δίνουμε μάχη να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους δουλειάς, να πραγματοποιήσουμε συσκέψεις συνελεύσεις, να παρθούν απεργιακές αποφάσεις, να επικρατήσει συνολικά απεργιακός συναγερμός.


Την Κυριακή 7 Δεκέμβρη ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
στις 5.30μμ στην Ομόνοια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: