Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Με νέο αέρα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

            Στον «αέρα» είναι από σήμερα η νέα ιστοσελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πολυγύρου radio.polygyros.gr δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη του διαδικτύου να ακούει το πρόγραμμα του σταθμού σε 24ωρη βάση με άριστη ποιότητα ήχου. Ταυτόχρονα, στην πλήρη ανάπτυξη του ιστότοπου το επόμενο διάστημα  θα μπορεί να ενημερώνεται για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου Πολυγύρου, να έχει πρόσβαση σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις αλλά και παλαιότερες συνεντεύξεις και εκπομπές.
            Παράλληλα ολοκληρώνονται οι εργασίες για την αναβάθμιση του σήματος εκπομπής στα FM ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την επέκτασή του στις περιοχές του Δήμου με περιορισμένη κάλυψη.
            Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα των εκπομπών του Ραδιοφώνου προστίθενται δύο νέες παραγωγές, η εκπομπή «Λακωνίζειν» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, και η εκπομπή «Ελευθερίας Νότες» με την Ελευθερία Χατζησταματίου.
            Ο νέος αυτός ιστότοπος εντάσσεται στο πλαίσιο ενοποίησης της ηλεκτρονικής επικοινωνίας του Δήμου Πολυγύρου με τους πολίτες σε ένα δικτυακό τόπο. Υπενθυμίζεται λοιπόν ότι, μετά από μία οκτάμηνη περίπου περίοδο προσαρμογής και μετάβασης τα e-mail του Δήμου που έληγαν σε @poligiros.gr έχουν αντικατασταθεί με τα αντίστοιχα @polygyros.gr
            Αναλυτικά όλα τα νέα e-mail επικοινωνίας με τις υπηρεσίες του Δήμου Πολυγύρου στο www.polygyros.gr και στην κατηγορία «επικοινωνία».

Από το Γραφείο Τύπου

του Δήμου Πολυγύρου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πόσα πληρώνει ο Δήμος στους συντελεστές αυτών των δυο εκπομπών. Από ότι ξέρουμε  μέχρι χθες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έπερνε ΟΥΤΕ ένα σεντς.ΟΛΟΙ προσφέρανε δωρεάν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: