Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Από το κόψιμο της πίτας της "ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ" Γαλάτιστας

Παρουσία αρκετών δεκάδων μελών. φιλών και προσκεκλημένων ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας "Η ΓΑΛΑΤΕΙΑ" έκοψε χθες 26/1/2020 την Πρωτοχρονιάτικη πίτας της. 



Αν και μας καθυστέρησαν την έναρξη - έπρεπε να μας ζητήσουν συγνώμη για την κοντά μια ώρα καθυστέρηση και την αιτία της καθυστέρησης - μας αποζημίωσαν, και με το παρά πάνω με την διασκέδαση που μας προσέφεραν με την ζωντανή ορχήστρα τους. 



Από πλευράς διοίκησης έγινε  ένας μικρός απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου και προγραμματισμός εκδηλώσεων για το 2020. 


Να τονίσουμε - το είχαμε αναφέρει και πριν από μήνες σε ανάλογη εκδήλωση - πως η "ΓΑΛΑΤΕΙΑ" είναι η "μετατροπή" του συλλόγου Γυναικών σε ένα ποιο ανοιχτό σύλλογο όπου μέλη τους μπορούν να γραφτούν και οι άνδρες αλλά κυρίως  για να ανοιχτούν ορίζοντες για την παραπέρα πολιτιστική και λαογραφική παρουσίαση της Γαλάτιστας εντός και εκτός των ορίων του τόπου μας. 













Επόμενη εκδήλωση της "ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ" ο αποκριάτικος χορός και η καθιερωμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  που γίνεται μαζί με τους Α.Ο.ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ. Α.Σ.ΑΝΘΕΜΟΥΣ και ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: