Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Απόλυση του προέδρου του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, Τηλ.: 2105221411 www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

www.goneisamea.gr, goneisamea@otenet.gr

                                      

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 Βροχή απολύσεων γονιών και ΑΜΕΑ.

Είναι προκλητικό, είναι απαράδεκτο!!

 

Απολύουν εργαζόμενο-συνδικαλιστή του γονεϊκού κινήματος και μέλος του σωματείου Μισθωτών- Τεχνικών, πατέρα ανάπηρου παιδιού μετά από 12 χρόνια συνεχούς εργασίας.

 Μετά την First data, timelo και τράπεζες και εταιρείες. Σήμερα στις 2 Ιουνίου

η εκπρόσωπος της εταιρείας Ι. Δροσερός και ΣΙΑ Ο.Ε.  Σοφία Δροσερού ανακοίνωσε την απόλυση του εργαζόμενου πατέρα παιδιού με αναπηρία και προέδρου του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων Καμαρινό Γιάννη με την αιτιολογία «οικονομικές δυσκολίες  της εταιρείας»!!! Όλως τυχαίως σε όλες τις περιπτώσεις οι απολυμένοι είναι εργαζόμενοι με πολυετή εργασία, με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.  

 Ο εργαζόμενος το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε αναστολή (από τις 19 Δεκέμβρη), ενώ η εταιρεία λειτουργούσε κανονικά. Λίγες μέρες μετά την λήξη της αναστολής, η εκπρόσωπος της εταιρείας κάλεσε και ενημέρωσε τον εργαζόμενο για την απόλυσή του.

 Είναι γελασμένοι, η κυβέρνηση και εργοδότες ότι θα πάμε σαν πρόβατα επί σφαγής. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι αν οι εργοδότες ξεσαλώνουν έτσι πριν το νόμο για την κατάργηση του 8ώρου και το χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, πως θα οργιάσουν μετά.

Δεν θα αφήσουμε κανένα συνάδελφο ανυπεράσπιστο σε αυτή την κατάσταση.

Το αγωνιστικό αναπηρικό και γονεικό κίνημα μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, το Σωματείο του Συναδέλφου θα δώσουμε την απάντηση μας όπως εμείς ξέρουμε.

 Όλοι αύριο Πέμπτη 3 του Ιούνη στις 7μμ στο Συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου στις 6.30μμ πεζόδρομος Κοραή. Ενάντια στο νόμο έκτρωμα, σφαγείο του 8ώρου και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα, για την στήριξη των απολυμένων συναδέλφων. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 10 του Ιούνη.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

 ΥΓ: Έπειτα από έκτακτη κοινή συνεδρίαση του ΔΣ του Ενιαίου και της γραμματείας της ΣΕΑΑΝ, αποφασίστηκε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας τη Παρασκευή 4 του Ιούνη στις 5.30 μμ, στο Υπουργείο Εργασίας ( Σταδίου 29). Για να παρθεί πίσω η απόλυση του Προέδρου του Ενιαίου και των άλλων αναπήρων και χρονίως πασχόντων αλλά και γονέων ΑμεΑ που απολύθηκαν αυτό το διάστημα.

Να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις!

Να μην τολμήσουν να καταθέσουν ΠΟΤΕ το νομοσχέδιο καρμανιόλα για την κατάργηση του 8ωρου!!

 

ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΙΛΛΕΓΓΙΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ Η ΝΙΚΗ!!

 

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

Το Δ.Σ. του ΕΝΙΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: