Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

"Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στα χρόνια της ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ"

 

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΟΛΥΓΎΡΟΥ παρουσίασε χθες βράδι - 19 Αυγούστου -  στον αύλιο χώρο του πρώην Δημοτικο, νυν Λυκείο Σχολείο Γαλάτιστας,το έργο "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ" που έγραψαν οι ίδιοι. 


Σχετικά για το έργο, αντιγράφω από τον ιστότοπο της "ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"

Η Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου συναντάει την Νεολαία Γαλάτιστας και ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν υπέροχο σκοπό.
Στις δύσκολες ώρες που περνάνε οι άνθρωποί, τα ζώα, η φύση της χώρας μας, ας χρησιμοποιήσουμε την αγάπη ως γέφυρα και όχι σαν τοίχος.
Ας μην κοιτάξουμε για μια τουλάχιστον φορά ποιες είναι οι διαφορές μας, αλλά ποια είναι αυτά που μας ενώνουν.
Γιατί, τελικά, εμείς είμαστε η δύναμη, εμείς έχουμε το όπλο, και αυτό είναι η αλληλεγγύη.
**Μαζί με τα παιδιά της θεατρικής ομάδας αποφασίσαμε τα έξοδα της παράστασης να σταλούν στις πυρόπληκτες περιοχές.**

 Πρόκειται για μια τρελή κωμική παράσταση που προέκυψε από τη διαδικτυακή συνεργασία των μελών της Ομάδας.

Μια συρραφή σατιρικών μονόπρακτων που με αυτοσαρκασμό και εύθυμη διάθεση θίγουν τα κακώς κείμενα στη χώρα μας που ήρθαν στο φως με την απομόνωση της καραντίνας σε συνδυασμό με την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την κήρυξη της επανάστασης του 1821.
Τα κείμενα έγραψαν οι:
Θανάσης Βορδός, Τάνια Γιαννιού, Θανάσης Λαγάνης, Ζαφειρία Μουταφτσή, Αρετή Φαρδογιάννη.
Συμμετέχουν αλφαβητικά: Μαρία Αικατερινάρη, Κατερίνα Αυγέρου, Θανάσης Βορδός, Τάνια Γιαννιού, Γιώργος Γκιούρας, Χρήστος Γκιούρας, Μαρία Μαλακούδη, Πανταζής Μαναζής, Ζαφειρία Μουταφτσή, Νίκος Μουταφτσής, Ζωή Μπουντούρη, Κωνσταντίνος Σερεμέτης, Πελαγία Σερέτη, Γαριφαλιά Σερετοπούλου, Δημήτρης Τσαγκάρης, Φαρδογιάννη Αρετή, Φαρδογιάννης Βασίλης, Έλενα Χαλβατζή, Αθανασία Χρυσάφη, Θόδωρος Χρυσάφης.
Γενικός συντονισμός: Ζαφειρία Μουταφτσή
Στον ήχο και στα φώτα: Αρετή Φαρδογιάννη
Επιμέλεια αφίσας: Μαριτίνα Σαλτέα Καλογερά
 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ. Στους δυο συλλόγους και στο κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση. Τώρα αν σας πούμε πως μερικοί την ώρα της παράστασης βρήκαν ευκαιρία να λύσουν το .....ΑΦΓΑΝΙΚΟ αν θέλετε δεν το πιστεύεται


























Δεν υπάρχουν σχόλια: