Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Από την 32η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ

 


Άλλη μια ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΣΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ τέλειωσε όπου, για 32η φορά συγκεντρώθηκαν ΚΝΙΤΕς/ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ  και φίλοι από τον ΕΒΡΟ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ. Μια συνάντηση που κατά την ταπεινή γνώμη ήταν η καλύτερη από όσες εχω παρακολουθήσει. 

Η φετινή συνάντηση έγινε στην περιοχή του ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ. Έχουν γίνει δεκάδες αναφορές σε σχετικές αναρτήσεις που μπορεί κάποιος να αναζητήσει λεπτομέρειες (υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο και μπορεί  να βρει κάποιος και στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και στον 902). 

Εδώ θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από τη δική μου ματιά. 

Η φετινή είχε το ξεχωριστό  γιατί υπήρχε η πορεία -κάπου 45 λεπτά - από τη στάθμευση των αυτοκινητών μέχρι το χώρο που υπήρχε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΔΣΕ. Και άξιζε τον κόπο να ανέβει κάποιος. Και ανέβηκαν καί οι χιλιάδες νεολαίοι  καί κάποιας ηλικίας. Και το σπουδαιότερο?? Η άνοδος μέχρι εκεί ανθρώπων  ΑΜΕΣΑ (με πρόβλημα όρασης). Είδαμε να ανεβαίνουν και γονείς με τα μικρά παιδιά τους από το χέρι

Να επισημάνω ακόμα την ΠΛΗΡΗ καθαριότητα του χώρου όπου τα όποια σκουπίδια ρίχνονταν σε σακούλες . Και οτιδήποτε έπεφτε υπήρχε ομάδα που ....περιπολούσε και ό,τι έβρισκε το μάζευε. και όταν στις πρωινές ώρες πήγαιναν για ύπνο και οι τελευταίοι  άλλες ομάδες παιδιών μάζευαν ό,τι είχε παραμείνει καταγής έτσι ώστε όταν αργότερα θα είχαν ξυπνήσει να βρουν τον χώρο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Όπως ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ - και ποιο καθαρός από πριν - παραδόθηκε στον Δήμο Νεστορίου.

 Υπήρχε σε 24ωρη βάση "περιπολία" για τυχόν προβλήματα. (μέχρι σήμερα σε καμιά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ δεν υπήρξε πρόβλημα). Σε 24ωρη βάση έτοιμοι και οι γιατροί με το βοηθητικό προσωπικό. Γιατροί συνόδευαν ακόμα και τους κατασκηνωτές στο χώρο "ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣΕ).

 Και στις "ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ" για την προμήθεια ποτών και φαγητού  με τη σειρά τους όλοι υπομονετικά.

Και για να βγει όλο αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε να προσφέρουν εργασία δεκάδες ή και εκατοντάδες νεολαίοι αλλά και μεγαλύτεροι που πήγαν πολύ ποιο νωρίς στο χώρο όχι μόνο από μ την περιοχή αλλά και από νησιά ακόμα . Άξιζουν πολλά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ.











































Μεσημέρι Κυριακής. Οι κατασκηνωτές επιβιβάζονται στα πούλμαν για την επιστροφή τους δίνοντας   ραντεβού για την 33η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Εδώ το βίντεο μας 



Δεν υπάρχουν σχόλια: