Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

"Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ" από μαθητές της Γαλάτιστας στον Πολύγυρο

Είχαμε παρακολουθήσει και στο παρελθόν κάποιες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας, αλλά αυτό που παρακολουθήσαμε το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου ήταν κάτι που ούτε- επιστρέψτε μου την υπερβολή- από επαγγελματίες χορευτές το βλέπεις.
Ήταν η "ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ" που ανέβηκε από μαθητές των σχολείων της Γαλάτιστας, σε διδασκαλία και χορογραφία της κ.Μαρίας Σούγγαρη, που διδάχτηκε στα πλαίσια των απογευματινών δραστηριοτήτων του Σχολείου.
Θα περιμέναμε  να υπήρχε αδιαχώρητο στο Θέατρο κυρίως από τους Γαλατσιάνους, και περισσότερο από τους γονείς και συγγενείς των παιδιών και από όσους Γαλατσιάνους βρίσκονταν για διάφορους λόγους στον Πολύγυρο, αλλά και από τους Πολυγυρινούς. Αυτοί, που δεν πήγαν, έχασαν. 
Με προβλημάτισε αν έπρεπε να ανεβάσω το βίντεο αυτό -(είναι ...τραβηγμένο με μικρή φωτογραφική μηχανή και ζητώ συγνώμη για τις ατέλειες - επειδή ήθελα να είναι αποτυπωμένη η καταπληκτική αυτή χορογραφία στο μυαλό ΜΟΝΟ όσων την είδαν, αλλά το ανεβάζω για να δούνε το τι χάσανε. Απολαύστε το

Φωτογραφικό υλικό υπάρχει ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: