Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση Υγείας στη Γαλάτιστα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγεμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του π.Δήμου Ανθεμούντα στη Γαλάτιστα, ομιλία με θέμα " Αγωγή Υγείας για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ασφαλή σεξουαλική συμπεριφορά σε εφήβους".
Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Γαλάτιστας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Γαλάτιστας, το Π.Ι. Γαλάτιστας και το Δίκτυο Αγωγής Υγείας 4ης ΥΠΕ.
 Η ανάπτυξη του θέματος αφορούσε  τους γονείς των εφήβων (για εφήβους η ανάπτυξη είναι διαφορετική) και έγινε από την Ιατρό του Π.Ι.Γαλάτιστας Μαρία Δραγασάκη και από την Μαία Μαρία Ντούλα.. Είχαμε τραβήξει πλάνα από τους πίνακες που προβλήθηκαν για την ενημέρωση σας, αλλά με ευγενικό τρόπο μας ζητήθηκε να μην τους αναρτήσουμε γιατί το απαγορεύει το ΚΕΕΛΠΝΟ. ("ας ειν΄καλά το γινάτι του")




Το ακροατήριο ήταν κυρίως από γυναίκες και μόνο 7 άνδρες, . Προφανώς οι υπόλοιποι θα είναι γνώστες του θέματος δεν δεν είχαν ανάγκη για ενημέρωση. Βέβαια και οι γυναίκες ήταν συγκριτικά λίγες .

 Στον παρακάτω πίνακα  - μόνο αυτόν μας επιτρέψανε να αναρτήσουμε και τον από πάνω - εμφανίζονται τα τηλέφωνα και οι ιντερνικές δ/νσεις που μπορείται να ενημερώνεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: