Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το πολιτικό σύστημα δραπετεύει μέσω του «συνταγματικού τόξου»



    Το υπεύθυνο και την εξαθλίωση της χώρας, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, παίζοντας το ρόλο χαμαιλέοντα, προσπαθεί να αλλάξει παραλλαγή ώστε να μείνει στο περιθώριο απαρατήρητο, μέσα στην καταστροφή που το ίδιο προκάλεσε.
    Εφαρμόζοντας λοιπόν αυτή την τεχνική, όλες αυτές οι πολιτικές φαμίλιες που 
έχουν καταργήσει το Σύνταγμα, έχουν παραδώσει την Εθνική Κυριαρχία στους δανειστές, κυβερνούν με έκτακτες και αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και προβαίνουν στη μεγαλύτερη στην ιστορία αναδιανομή του εισοδήματος και πλούτου υπέρ της ολιγαρχίας και των δανειστών, επέλεξαν να αλλάξουν πολιτική παραλλαγή. Επέλεξαν να πάψουν να ονομάζονται πολιτικό σύστημα και να αυτοχαρακτηρίζονται με τον νεολογισμό «συνταγματικό τόξο». Όσους Έλληνες δεν εντάσσονται στο δικό τους “συνταγματικό τόξο” τους τοποθετούν σε δύο άκρα. Επιφυλάσσουν δε για τον εαυτό τους το ρόλο του διαιτητή της νομιμότητας και τον τιμωρό του Δικαίου…
    Με πρόσχημα τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, που το ίδιο το μνημονιακό «συνταγματικό τόξο» ανέδειξε, μας βάζουν εκβιαστικά το δίλημμα και καλούν (με το έτσι θέλω) όλους εμάς τους πολίτες να επιλέξουμε στρατόπεδο.  Θα πάμε με το δικό τους σάπιο και διεφθαρμένο «συνταγματικό τόξο», θα δεχτούμε επιτέλους το μνημόνιο και τις πολιτικές πρακτικές τους ή θα μας κατατάξουν στα άκρα; Θα ξαναγυρίσουμε δηλαδή πίσω στα παλαιοκομματικά μαντριά τους ή θα χαρακτηριστούμε φασίστες κ.λ.π.; Θέλουν να περάσουν στις ψυχές μας (όλων όσων αγωνιζόμαστε να αλλάξουν τα πράγματα) το φόβο της ρετσινιάς του φασίστα, ώστε να μας ακυρώσουν και να μας έχουν δεδομένους.
    Αρνούμαστε φυσικά και καταδικάζουμε τον φασισμό και κάθε ολοκληρωτισμό. Αρνούμαστε όμως και το δικό τους σάπιο και διεφθαρμένο μνημονιακό «συνταγματικό τόξο». Πίσω δεν γυρνάμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εγκαθίδρυση επιτέλους πραγματικής δημοκρατίας στην Ελλάδα. Για ένα νέο δημοκρατικό Σύνταγμα, φτιαγμένο από τους ίδιους τους πολίτες και όχι από τις πολιτικές φαμίλιες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μας το έστειλε ο ΜΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: