Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2018

Ήδη είναι σε κυκλοφορία το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2018. Το βρίσκουμε στα κεντρικά γραφεία του Μετώπου (Αγ. Φιλοθέης 5β), τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τις τοπικές Γραμματείες.

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:
«Το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων, στον ξεριζωμό χιλιάδων προσφύγων που θαλασσοπνίγονται, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες ζωής στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.
Με σύνθημα “ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους”, αναδεικνύονται οι αιτίες των ιμπεριαλιστικών πολέμων, οι θέσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και οι αγωνιστικές δραστηριότητες, οι πλούσιες πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης του ταξικού κινήματος σε όλη τη χώρα.
Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, ομοσπονδία, συνδικάτο, σωματειακή επιτροπή και εργαζόμενο να το αξιοποιήσει. Να συμβάλλουμε όλοι με τη διακίνηση του ημερολογίου στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές. Να στολίσουμε κάθε εργοστάσιο, γραφείο και εργατικό, λαϊκό σπίτι.
Η διακίνηση του ημερολογίου αποτελεί ζωτική οικονομική ανάσα και ενίσχυση για το ΠΑΜΕ, ουσιαστική βοήθεια μπροστά στα νέα καθήκοντα και τις ανάγκες της ταξικής πάλης».
Και όπως και στα προηγούμενα χρόνια έτσι και στο 2018 κάθε 1η του μήνα θα παρουσιάζουμε το ημερολόγιο του αντίστοιχου μήνα.
ΟΛΟΙ στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις 14 του Δεκέμβρη
ΕΝΑ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΠΑΜΕ που μας στείλανε, χωρίς πληρωμή το ημερολόγιο. Ευχές για δυνατούς και επιτυχείς αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: