Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Μια ανάσα από την κορυφή ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ

Επέστρεψε από τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ  με τρεις βαθμούς στις αποσκευές του (ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 0-2)
Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η Ανθεμούς κερδίζοντας για 2η φορά με το ίδιο σκορ τον Ταξιάρχη και έτσι παρέμεινε κοντά στην 1η θέση,μειώνοντας μάλιστα τη διαφορά στους 2 βαθμούς πλέον!
Η ομάδα μας μπήκε από το 1ο λεπτό αποφασισμένη να καθαρίσει όσο πιο νωρίς γίνεται το παιχνίδι,αλλά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο μικρό γήπεδο των γηπεδούχων!Η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουάνη με τον Τσιόκανο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ!Η αλήθεια είναι οτι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πολλές φορές με τα στημένα φάουλ!
Αρχικά ο Μανώλης Σιμώνης εκτέλεσε απευθείας αλλά ο γκολκίπερ μπλόκαρε σταθερά,ενώ λίγο αργότερα μετά από παρόμοια εκτέλεση ο Σουάνης στην επαναφορά μέσα απ'τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια,χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 0-1!
Λίγο αργότερα ο Τζεφ ζήλεψε το Σουάνη και αποφάσισε να μιμηθεί το νεαρό εξτρέμ!Μετά από σουτ του δεύτερου,ο γκολκίπερ απέκρουσε με δυσκολία και ο Τζεφ με κεφαλιά από κοντά αστόχησε χάνοντας και αυτός μεγάλη ευκαιρία!Αντίθετα,ο Σεβαστάς δεν αντιμετώπισε δυσκολίες,μια και καθάριζε εύκολα τις 2-3 υποψίες φάσεις που δημιουργήθηκαν!Στο 2ο ημίχρονο και στο 48',μετά από εντολή του κόουτς,ο Δαιμόνης εκτέλεσε δυνατά το αράουτ μέσα στην περιοχή και ο Κουτζιαφάρας από κοντά δεν αστόχησε,κάνοντας το 0-1,γκολ που ήταν και το πρώτο προσωπικό του νεαρού χαφ!
Στην επόμενη καλή φάση η Ανθεμούς ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της!
Στο 60' σε μία πολύ γρήγορη αντεπίθεση ο Τζεφ πάσαρε κατάλληλα στον Κων/νο Σιμώνη ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2!Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Σεβαστά,με τον γκολκίπερ της Ανθεμούς όμως να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!
Αρχικά σε απευθείας φάουλ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ,ενώ αργότερα έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του,αφού απέκρουσε σουτ που έγινε μέσα από την περιοχή πέφτοντας στη γωνία του!Η τελευταία καλή φάση ανήκε στην Ανθεμούς,με το Γιαλιά να σουτάρει και τον γκολκίπερ να διώχνει με δυσκολία μετά από φάουλ που εκτελέστηκε με πάσα!Θετικό κρίνεται το ντεμπούτο του Στέλιου Σκονδράνη,ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στο κέντρο της άμυνας!
Μετά απ'αυτή τη νίκη η ομάδα της Ανθεμούς επικεντρώνεται στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στο Γομάτι,με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο!

Η 11άδα: Ν. Σεβαστάς, Α. Μπουσνάκης, Μ. Τσιόκανος, Σ. Σκονδράνης, Α. Δαιμόνης (80' Γ. Γιαλιάς), Μ. Σιμώνης, Θ. Κουτζιαφάρας (75' Χ. Τραϊανός), Β. Βλάχος, Κ. Σουάνης (70' Π. Κουτζιαρής), Γ. Τζεφ, Κ. Σιμώνης

Φωτιά στην κορυφή!H βαθμολογία των πρωτοπόρων:

1.Νέος Μαρμαράς 39
2.Αριστοτέλης Σταγείρων 38
3.Χολομών Παλαιόχωρας 37
4.Ανθεμούς Γαλάτιστας 37
5.Αγιος Νικόλαος 36
6.Τορωναίος Συκιάς 34
7.Άρης Παλαιοχωρίου 33

Δεν υπάρχουν σχόλια: