Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Γαλάτιστας : ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

Με την παρακάτω ανακοίνωση η νεολαιίστικες -τα ονόματα στο τέλος -  οργανώσεις της Γαλάτιστας μας καλούσαν να πάρουμε μέρος στον 1ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Γαλάτιστας "ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ"


Τρέχουμε όλοι μαζί για πρώτη φορά στην Γαλάτιστα.
Είτε είσαι λάτρης των μαραθωνίων δρόμων, είτε σου αρέσει απλά το δυναμικό βάδισμα ήρθε η ώρα να γράψουμε όλοι μαζί χιλιόμετρα αγάπης.



Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα διοργανώνουμε τον πρώτο μαραθώνιο του χωριού μας. Σκοπός του μαραθωνίου είναι να στηρίξουμε τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία του N. Χαλκιδικής: «Η ΑΓΑΠΗ».


Μέσα από αυτή την διοργάνωση προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και στην συμπαράσταση μας τόσο υλικά όσο και ηθικά σε αυτόν τον σύλλογο που εδώ και 27 χρόνια φροντίζει και στηρίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους σε ολόκληρο τον νομό Χαλκιδικής. Τα έσοδα του Συλλόγου είναι αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του.




Γι αυτό τον λόγο οι σύλλογοι: Νεολαία Γαλάτιστας, Α.Ο. Γαλάτιστας, Α.Σ Ανθεμούς Γαλάτιστας , Α.Σ. "Fight Club" Γαλάτιστας, Αλκή - Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας συνδιοργανώνουμε αυτόν τον μαραθώνιο δρόμο 5 χλμ για ενήλικες και μια διαδρομή 1,5 χλμ για τους μικρούς μας φίλους . Το κόστος συμμετοχής θα είναι 5€ για τους ενήλικες και 3€ για τα παιδιά, ενώ κάθε συμμετέχοντας θα πάρει από μια μπλούζα. Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την αρχή της παλαιάς οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (παλαιός δρόμος του χωριού) , θα κάνει αναστροφή στην βρύση του Σαραμπάλη και επιστροφή στην αφετηρία, όπου θα γίνει και η βράβευση, (τα παιδιά θα ακολουθήσουν μικρότερη διαδρομή μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου).






Και υπήρχε μεγάλη συμμετοχή όχι μόνο από τη Γαλάτιστα αλλά και από άλλα χωριά. Τρεις γενιές , για να μην πούμε τέσσερις, πήραν μέρος. Διακρίναμε καί παππούδες αλλά και μωρομανάδες με τα μωράκια τους στα καροτσάκια να συμμετέχουν.
Και τη στιγμή που δόθηκε η εκκίνηση, την ίδια στιγμή δόθηκε μια άλλη εκκίνηση, της βροχής,με αποτέλεσμα να μην γίνει η εκδήλωση. Κάποιοι τόλμησαν - βλέπεις "ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται - και έτρεξαν έστω και για μερικές 100δες μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: