Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

«Είναι μακρύς ο κατάλογος των θυμάτων από τις αντεργατικές πολιτικές που εφαρμόζονται στο Π.Σ. για να βρισκόμαστε ακόμη σε άμυνα και όχι στην επίθεση»

 ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του 45 χρόνου Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα και ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωση των δύο τραυματισμένων συναδέλφων μας!  

Της μείωσαν το επίδομα παιδιών 40% και ζητάνε και τα ρέστα!

 Μια ακόμα ιστορία μονογονεϊκής οικογένειας, εργαζόμενης μητέρας τριών παιδιών φέρνει στην επιφάνεια τη βαρβαρότητα που βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά ως αποτέλεσμα της πολιτικής των περικοπών, που αντιμετωπίζει κάθε μέτρο στήριξης ως «κόστος» προς εξορθολογισμό.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Με ιστορικό περίπατο για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ

  Οι λαοί έχουν τη δύναμη να ακυρώσουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς

 Με ιστορικό περίπατο για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, που ολοκληρώθηκε με ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ξεκίνησαν την Κυριακή οι εκδηλώσεις που οργανώνουν οι ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τον ΕΛΑΣ.