Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΠΡΟΣ γκρεμός (ανασχηματισμός) και ΠΙΣΩ ρέμα (εκλογές)

«Χαμός στο ίσιωμα» όχι μόνο στην κυβέρνηση της ΝουΔουλας αλλά και στο κόμμα της.
Και σα μην φτάνουν οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες που βάζουν «κατά ριπάς» ενάντια στην κυβέρνηση, από δίπλα και οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες με έμμεσο κυρίως τρόπο ζητάνε από τον «καπετάνιο» να …..πετάξει στη θάλασσα τα «λαμόγια» όπως ο καπετάνιος εκείνος τον ΙΩΝΑ.
Μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων των ημερών θα μας πείσει.
Φαγωθήκανε να «φάνε», εκτός από τους αντιπολιτευόνενους βουλευτές, και βουλευτές της ΝουΔουλας τον Βουλγαράκη. Και τον «φάγανε». Και επειδή δεν έβαλε έναν από αυτούς στην καρέκλα του βάλθηκαν να «φάνε» και άλλους. Κυρίως τον Αλογοσκούφη και τον Ρουσόπουλο. Θα μου πείτε πως «τα θέλει ο κωλαρίκος τους», κατά την λαϊκήν ρήσην.
Αν θα τους φάει και πότε δεν το ξέρουμαι αλλά «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».
Μόλις περάσει τα νομοσχέδιο για το (ξε)πούλημα της Ολυμπιακής και κάποιον άλλων «φιλολαϊκών» μέτρων με τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από τα κεφάλια των βουλευτών του, όλο και κάποιον θα «χάψει». Αλλά μην περιμένετε και θαύματα. Τέτοια έκανε μόνο ο Χριστούλης και τον «φάγανε» κι αυτών οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι. Κάτι θαύματα που πήγανε να κάνουνε οι Ρουσόπουλοι και λοιποί «εν Χριστώ αδελφοί» του κ. Εφραίμ δεν τους βγήκανε.
Το ποιους θα «φάει»; Αυτούς που του χαλάνε την «έξωθεν καλήν μαρτυρίαν». Και αυτούς μάλλον θα τους κάνει κατά το κοινώς λεγόμενον «αλλοξωκολιά» Εεεεε δεν τους …ξεκοκαλίζεις κιόλας.
Αν και πάλι δεν έρχεται η «έξωθεν καλή μαρτυρία» τότε πετάζεις από το μαντρί (Αβερώφεια ρήση) κάνα δυο ….ψωριάρικα πρόβατα και πας να φτιάξεις καινούργιο μαντρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: