Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Μας τα ....πρήξανε...

....τα συκώτια, για να μην πω τά κάκαλα που λένε οι φίλοι μας οι πόντιοι, εδώ και 15 τουλάχιστον μέρες όλα τα κανάλια, περισσότερο στα πρωινάδικα τους και στα μεσημεριανά και η χρυσοπληρωμένη από μας κ.ΕΡΤ,για το πανηγυράκι της ΓιουροΒΥΖΙον.
Φτάσανε να μας λένε και τι να ψηφίσουμε και τι όχι.
ΔΕΝ είδα τα προκριματικά. Ότι είδα, το είδα από «επαγγελματική» διαστροφή στις «ΠΙΤΣΟΥΡΟΥΔΣΙΣ». Εξ άλλου και να ήθελες να δεις κάτι άλλο δεν υπήρχε στη δεδομένη στιγμή. Το ένα κανάλι συναγωνίζονταν σε υπερβολές το άλλο.
Όμως αυτό του sakiS, που το χρυσοπληρώνουμε όλοι μας, ΟΥΤΕ τραγούδι ήταν είναι ΟΥΤΕ χορευτικό. Τα κατσίκια στο βουνό πηδάνε καλύτερα. Κάτι γκρουπάκια που έχω δει στο «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» είναι χίλιες φορές καλύτερα απο το αδρά πληρωμένο χορευτικό του sakis.
Μου θύμησε τις ασκήσεις από τις γυμναστικές επιδήξεις που κάναμε "ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ" όταν οι δάσκαλοι ήταν ΔΑΣΚΑΛΟΙ και ΟΧΙ Δημόσιοι Υπάλληλοι.
KANENAS απόψε στο χαζοκούτι της ΕΡΤ.
Αν δεν έχει κάτι άλλο καλύτερο να δείτε στην ΤΟΥΒΟΥ, πάρτε το(η)ν σύντροφο σας και πάτε μια βολτίτσα. Ένα ταβερνάκι με μουσικούλα θα σας ξανανιώσει.
Φωνάξτε κάποιους φίλους σας σπίτι ,ξεσκονίστε τα παλιά LP, ακόμα και τα 45νταράκια σας και απολαύστε τη μουσική των πρώτων ερωτικών σας σκιρτήσεων και με τους σπιτικούς μεζέδες ξαναγίνεται «πιτσιρίκοι με κοντοπαντέλονο».
Κάτι βρέστε να κάνετε. Πέστε ΟΧΙ στην αποχαύνωση του χαζοκουτιού .

Δεν υπάρχουν σχόλια: