Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή κατοίκων Γαλάτιστας


Αρχές Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε στη Γαλάτιστα η παρακάτω επιστολή  σε στενό (ενδοΝεοΔημοκρατικό κυρίως κύκλο) και στη συνέχεια ….χάθηκε


Τώρα ξανακυκλοφόρεσε και την βρήκα στο αυτοκίνητο μου.
 Αναφέρει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και την .....ανεβάζω και κάθε απάντηση δεκτή.

ΝΑ συμπληρώσουμε πως εδώ και λίγες μέρες συνεργεία της Νομαρχίας έχουν στρώσει με σύντριμμα δυο δρόμους. Ο ένας οδηγεί σε ιδιωτική βιοτεχνία(?)-αυτό το συγκρίνουν με τον δρόμο του Ταξιάρχη για τα ….ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ, και ο άλλος είναι κάθετος στον Εθνικό δρόμο και επειδή δεν μπορούν να τον βγάλουν πάνω στον ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ τον κάνουν παράλληλο με τον ΕΘΝΙΚΟ.(κύριοι της ΔΕΣΕ επιτρέπετε κάτι τέτοιο?).

Και ενώ ακόμα ακόμα είναι ημιτελές το παλιό 5χ5, στο Κοινοτικό Γυμναστήριο «ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ» μηχανήματα της Νομαρχίας κάνουν καινούργιο.

Αν έπρεπε να γίνει κάποιο έργο έστω και με χαλικόστρωση είναι τα 3.5 χιλμ, που απομένουν να στρωθούν για τη σύνδεση με το δρόμο ΛΙΒΑΒΙΟΥ-ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ που θα αναδείξει περισσότερο τη Γαλάτιστα.

Πολλά τα ερωτηματικά. Ας το ψάξουν λιγάκι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ίσως βγάλουν κάτι. Για εκλογές πάμε και η Γαλάτιστα είναι στον ΝΕΌ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Αλήθεια θα εξηγήσει κανείς πως έχουν δρομολογηθεί αυτά τα έργα και εντελώς συμπτωματικά "ΩΡΙΜΑΣΑΝ" παραμονές εκλογών;

Και στα καφενεία εύλογη η ερώτηση την οποία και μεταφέρουμε.

«ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?»

Οπωσδήποτε τα βλέπουν αλλά μάλλον ασχολούνται για τα δικά τους ψηφάκια.







Δεν υπάρχουν σχόλια: