Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Περιοδικό "ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ"


Κυκλοφόρησε  το νέο τεύχος (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ αρ.τ.65) του περιοδικού ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ που εκδίδει ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Το τεύχος αυτό λόγω του μεγάλου κόστους διανομής -αυξήθηκαν τα ταχυδρομικά τέλη πάρα πολύ, από 0.17 που ήταν, η ΣΟΣΙΛΙΣΤΡΙΚΗ μας κυβέρνηση για να "βγαλ' απ' τ' μυγι΄αξούγκ'" τα πήγε στα 0.91 του ευρώ, και μετά από τι πανελλήνια κατακραυγή τα πήγε στα 0.549 του ευρώ, θα διανεμηθεί στους "ΕΚΤΟΣ" Πολυγύρου όπως και πριν αν και η δαπάνη υπολογίζεται στα 500 ευρώ και θα βαρύνει τον Λ.Ο.Π..

   Οι αναγνώστες από τον Πολύγυρο μπορούν να το παραλαμβάνουν το περιοδικό από επιλεγμένα σημεία του Πολυγύρου ( Αυτά αναγράφονται στη δεύτερη σελίδα του "ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ".)
Οι εραστές των ηλεκτρονικών διευθύνσεων μπορούν να διαβάσουν τον "ΠΟΛΥΓΥΡΟ" στη δ/νση του περιοδικού που είναι (http://www.ppoligiros.blogspot.com/) .
Από το υστέρημα του ο καθένας μας ας βοηθήσει να κρατηθεί "ΖΩΝΤΑΝΟ" το περιοδικό που στα 65 του τεύχη προσπαθεί, και, κάτω από αντίξοες συνθήκες να κρατά ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά του Πολυγύρου και όχι μόνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: