Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ Ο "ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ"

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ) του Περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που εκδίδει ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»


Το τεύχος αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ μια και πολλά κείμενα του αναφέρονται στα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Μπορεί κανείς να διαβάσει το «ρεπορτάζ» από την συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, «ΕΠΙΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ» του Γ.Χ.ΚΑΡΑΜΙΧΟΥ, «ΑΝΕΤΕΙΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΝΟΗΤΕ ΗΛΙΕ Της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…» του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ, το «ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ….δια χειρός ΘΑΝΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και το για τον Παπαδιαμάντη επίσης κείμενο του ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΟΛΑΔΑ «Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ».

Επίσης «ΕΘΙΜΑ ΙΕΡΙΣΙΩΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ», τον «ΧΑΛΑΣΜΟ Της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ 1821» με την υπογραφή του ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΟΥΛΑΓΙΑΝΝΙΟΥ, τους «ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ» (το κείμενο αυτό θα το βρείτε σε επόμενη ανάρτηση μας), και πολλά άλλα ενδιαφέροντα κείμενα.

Και αν κρίνουμε ότι και προηγούμενα τεύχη ..ανέβηκαν στον ισότοπο του συλλόγου όπου νάνε θα ανέβει και αυτό για να μπορεί να το διαβάσει ο καθένας μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η ηλεκτρονική δ/νση του συλλόγου είναι : http://www.panchalkidikos.gr/
Η ταχυδρομική : Μαντως Μαυρογένους 23 Τ.Κ. 542 49 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: