Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Χίλια μπράβο!!!!!!!

Μετά τους κληρονόμους του "ΧΑΤΖΟΛΕΪΚΟΥ" που δώρησαν το σπίτι στην Δημοτική Κοινότητα - γράψαμε σχετικά πριν από αρκετό καιρό - πληροφορηθήκαμε πως και οι κληρονόμοι του "Τσοκανέικου" της "Θαλασόγκους" όπως το ξέρουμε οι παλιότεροι ΔΩΡΗΣΑΝ σπίτι αυτό στην Δημοτική μας Κοινότητα.
Απ΄ότι μας πληροφόρησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σιμώνης αφού το κατεδαφίσουν ήδη το κατεδαφίζουν (βλέπε σχετικές φωτογραφίες) μια και ήταν ετοιμόρροπο - σκέφτονται να το κάνουν πάργινγκ. Δεν να ξέρουμε τις άμεσες ανάγκες της Δ.Κ. μας, για να σχολιάσουμε αυτή τη στιγμή, αλλά αν είναι για πάρκινγκ , αυτό σημαίνει ότι θα είναι στο ύψος του δρόμου.
Προτείνουμε λοιπόν, επειδή υπάρχει αρκετή υψομετρική διαφορά από το κάτω μέρος του οικοπέδου- εκτός από το κτίσμα υπάρχει και αρκετός υπαίθριος χώρος - να γίνει πλάκα και αν αξιοποιηθεί ο υπόγειος χώρος για τις ανάγκες της Δ.Κ. ή ακόμα και να νοικιαστεί.
Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια στους κληρονόμους και η χειρονομία αυτή να βρει κι άλλους μιμητές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σιγουρος οτι οι Χατζογλεοι το δωριζουν; Για ψαξτο καλυτερα

tseligas είπε...

Αυτό είχα ακούσει. Αν δεν είναι σωστό ζητώ συγνώμη για την λάθος πληροφόρηση και καλό είναι ο Δήμος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών

tseligas είπε...

Υπάρχει απάντηση από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Σιμώνη. Έχει αναρτηθεί