Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

 


1.             Τα συνδικάτα να στείλουν τον κατάλογο αυτών που συμμετέχουν στην γραμματεία του ΠΑΜΕ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη στις 16/6/2022, στις 6μ.μ.

Να περιλαμβάνονται: όνομα και επώνυμο, σωματείο, κινητό τηλέφωνο.

2.             Τα έξοδα της μετακίνησης των συναδέλφων από την επαρχία επιβαρύνουν τα σωματεία τους ή τους κλάδους που ανήκουν.

3.             Η διαμονή όσων συναδέλφων έρχονται από την επαρχία – εάν δεν μπορεί να λυθεί από τους ίδιους – λύνεται με ευθύνη των κλάδων. Τα έξοδα διαμονής επιβαρύνουν τους ίδιους ή τους κλάδους.

Εάν δεν μπορεί να λυθεί με τους παραπάνω τρόπους, τότε οι συμμετέχοντες από την επαρχία θα φιλοξενηθούν στην «ΕΣΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ». Όσοι συνάδελφοι έχουν τέτοια ανάγκη να το δηλώσουν στον επικεφαλής κάθε κλάδου. Την ευθύνη συνολικά έχει ο σ/φος Παπαγεωργίου.

4.             Η πρόσβαση στο κλειστό γήπεδο Δραπετσώνας «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» γίνεται:

Με αυτοκίνητο, μόλις 5 λεπτά από τον ΗΣΑΠ του Πειραιά. Στον χώρο δεν υπάρχει πάρκινγκ όποτε όσοι έχουν αμάξι παρκάρουν είτε μέσα στο λιμάνι (στο πάρκινγκ απέναντι από το Υπουργείο Ναυτιλίας) και μετά έχει περπάτημα 10 λεπτά, είτε μέσα στην πόλη της Δραπετσώνας που δεν είναι όμως «πηγμένη» από αμάξια, δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να βρεί πάρκινγκ.

Από τον ΗΣΑΠ του Πειραιά η πρόσβαση γίνεται: α) με το τρόλευ 20, στάση «Καλοκαιρινού» και μετά 7 λεπτά (500 μέτρα) περπάτημα και β) με το λεωφορείο 832, στάση «Γιακουμή» και 10 λέπτα (750 μέτρα)  περπάτημα.

Από την ΕΣΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ υπάρχει ΤΡΑΜ το οποίο κάνει τέρμα 300 μέτρα από τον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

Περπάτημα, γύρω στα 20 λεπτά από τον ΗΣΑΠ του Πειραιά, μέσα από το λιμάνι του Πειραιά, η απόσταση είναι 1.500 μετρα, από την έξοδο Ε2 του λιμανιού.

5.             Η προσέλευση στο χώρο της Πανελλαδικής Σύσκεψης, στο κλειστό γήπεδο Δραπετσώνας «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» είναι το πρωί του Σαββάτου 18 Ιούνη, στις 8πμ. Η έναρξη των εργασιών είναι στις 9πμ και η λήξη στις 8μμ.

Την Κυριακή 19 Ιούνη, η προσέλευση είναι στις 8.30 πμ., οι εργασίες ξεκινούν στις 9π.μ. και τελειώνουν στις 2μμ το αργότερο.

6.             Τα υλικά της Σύσκεψης (Εισήγηση της Ε.Γ. και Πλαίσιο Πάλης, επετειακό τεύχο της ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ, Χρονοδιάγραμμα) θα δίνονται σε φάκελο από τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Για τα σωματεία και τους συνδικαλιστές  από την Αττική, την Πέμπτη 16 Ιούνη και την Παρασκευή 17 Ιούνη, στο ΠΑΜΕ (Αγίας Φιλοθέης 5, Μητρόπολη, στο ισόγειο) από τις 9πμ έως 8μμ.

Για τα σωματεία και τους συνδικαλιστές από την επαρχία, καθώς και τους προσκαλεσμένους, το Σαββάτο 18 Ιούνη, από τις 8πμ, στο χώρο του κλειστού  γηπέδου της Δραπετσώνας.

7.             Στο χώρο της σύσκεψης, στο κλειστό γήπεδο Δραπετσώνας, θα υπάρχει και τις δύο ημέρες:

Πρωινό: καφές, νερό, βουτήματα, κρουασάν

Μεσημεριανό: Σάντουιτς, φρούτο, νερό

Για όσους επιθυμούν κάτι παραπάνω υπάρχει ακριβώς έξω από το κλειστό γήπεδο καφετέρεια και ιταλικό εστιατόριο. Επίσης στα 100 μέτρα από το γήπεδο υπάρχει και ένα ακόμα εστιατόριο. Όλα με «μπαλκόνι» το λιμάνι.

8.             Το Σαββάτο 18 Ιούνη, στις 9μμ, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκό Γλέντι του ΠΑΜΕ με αφιέρωμα στο μικρασιάτικο τραγούδι λόγω των 100 χρόνων από τη Μικρασιάτικη Καταστροφή. Αφιέρωμα με τον Ψαραδάκο και γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο.

9.             Οι συμμετέχοντες να εισέρχονται στη σύσκεψη με rapid ή self test 24ώρου.

Το γλέντι θα γίνει στο χώρο των «Λιπασμάτων» της Δραπετσώνας, μόλις 1.000 μέτρα από το κλειστό γήπεδο. Η μετακίνηση μπορεί να γίνει με τα πόδια αλλά ο «χώρος» διαθέτει και πολύ μεγάλο πάρκινγκ.

 

6/6/2022

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: