Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Από πότε τα θεσμικά όργανα εκπροσωπούνται από εξωθεσμικούς παράγοντες;

 

 

 

 

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


                                               Αθήνα 10 - 10 -2022                

 Το είδαμε κι αυτό… Να εκπροσωπείται η Περιφερειακή Αρχή από τον πρόεδρο της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δημήτρη Μουλιάτο και μάλιστα στον αγιασμό στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου!!! και να απευθύνει και χαιρετισμό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!!!

Ο Δ. Μουλιάτος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής - Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α (laikesagores.com) 

Αυτήν την ανάρτηση, μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό βρήκαμε, στο site της ΠΟΣΠΛΑ, μαζί με τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για την πλειοψηφία του Συλλόγου μας γιατί είμαστε αντίθετοι στις διαδικασίες μετατροπής της Δ/νσης Λαϊκών Αγορών σε Νομικό Πρόσωπο και στην υποχρεωτική απόσπαση των συναδέλφων μας.

Αναρωτιόμαστε και ζητάμε απαντήσεις από τους αρμόδιους:

ü  Τα θεσμικά όργανα μπορούν να εκπροσωπούνται από εξωθεσμικούς παράγοντες; Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να εκπροσωπείται ο Περιφερειάρχης από έναν «άσχετο», που απλά ήταν υποψήφιος μαζί του στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών εκλογών; Η απάντηση και η παρέμβαση είναι απαραίτητη γιατί δεν είναι το 1ο κρούσμα στην Περιφέρεια Αττικής. Είχαμε και κατάθεση στεφανιού από μητέρα «αντιπεριφερειάρχη»… και έγγραφο συμβούλου προς τις υπηρεσίες…

ü  Στον αγιασμό στα Σχολεία μπορεί να απευθύνει χαιρετισμό, όποιος θέλει; Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι για τις Περιφερειακές ή βουλευτικές εκλογές έχουν βήμα στα Σχολεία; Καλώς έκανε ο Δ/ντής του Σχολείου και του έδωσε «μικρόφωνο»;

Πίνακας Αποδεκτών

1.    Υπουργείο Εσωτερικών

     -Υπουργό κ. Μ. Βορίδη

     -Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

2.    Υπουργείο Παιδείας

-Υπουργό κ. Κεραμέως

3.    ΔΟΕ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΟΣ           Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: