Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

"Εις τριάκοντα αργύρια,Κύριε και εις φίλημα δόλιον εζήτουν Ιουδαίοι αποκτείναι σε. ο δε παράνομος Ιούδας ουκ ηβουληθη συνιέναι(*)

Τον Μιλόσεβιτς δεν μπόρεσαν να τον καταδικάσουν. Τους έμεινε στα ….χέρια.
Τώρα πιάσανε και τον Κάραζιτς και πάνε και για τον Μπλάντις, με την κατηγορία της γενοκτονίας-εντός και εκτός εισαγωγικών η λέξη-μερικών χιλιάδων – έτσι λένε-όταν τα Νατοϊκά στρατεύματα «απελευθερώνανε» τους Γιουγκουσλάβους από τον «κομουνιστικό ζυγό». Αν πράγματι ενέχεται σε τέτοιες πράξεις – δηλαδή της «εν ψυχρώ» δολοφονίας άμαχου πληθυσμού να δικαστεί και να καταδικαστεί.
Όμως όλους αυτούς τους «απελευθερωτές» που βομβαρδίζανε ακόμα και νοσοκομεία, σχολεία εκκλησίες και νεκροταφεία και δολοφονούσαν ακόμα και μωράκια με το στόμα στο βυζί της μάνας τους, εδώ και 13 χρόνια όχι μόνο δεν τους κυνηγάει κανείς να τους πιάσει αλλά έχουν γίνει «κυνηγοί κεφαλών» και τιμητές των πάντων.
Αυτοί που δολοφονούσαν «μικρά κορίτσια ‘κει που παίζαν και με τις χριστουγεννιάτικες τις κούκλες αγκαλιά…..» και στήνανε αγχόνες ακόμα και για αμούστακα παιδιά επειδή ζητούσαν την ανεξαρτησία της πατρίδας τους από την εγγλέζικη μπότα δεν θα τους καθήσουν πότε στο σκαμνί;
Αυτούς που εξαφανίσανε χιλιάδες κύπριους και έλληνες πριν από 34 χρόνια –σαν αυτές τις μέρες με τους ΑΤΙΛΕΣ, ποιος θα τους απαγγείλει κατηγορίες για δολοφονίες; Θα μου πείτε δεν τολμούν ακόμα να τους απαγγείλουν κατηγορίες για τις γενοκτονίες του Αρμένικου λαού και του Μικρασιατικού πληθυσμού και θα το κάνουν για «μικροπταίσματα;». Για αυτούς «μόνες τους εκκλησιές οι Τράπεζες, ο Μαμωνάς θεός τους».
Πότε θα τολμήσουν να καταδικάσουν τις καθημερινές δολοφονίες ακόμα και σχολιαρόπαιδων του Παλαιστινιακού λαού?
Πότε θα καταδικάσουν τους δολοφόνους του Ιρακινού λαού; του Αφγανικού λαού;
Οσο για την πλατεία του «πλατεία ειρήνης» του Πεκίνου την έχουν ξεχάσει. Βλέπετε προέχει η κονόμα. Τζάμπα τους ανέθεσαν την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων;
Και ας μην πάω πιο πίσω για τις σφαγές του Βιετναμέζικου λαού και του ΜΑΪ- ΛΑΪ.
Κλίνοντας αυτό το σημείωμα μου που το γράφω την ώρα που ακούω την είδηση μια ερώτηση στις αρχές που τον συνέλαβαν ΠΟΣΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ; (Σημείωση: Τον Χριστό τον πρόδωσαν για 30 αργύρια)
(*)Τροπάριο της Μεγάλησ Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: