Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ

Διάβασα αυτές τις μέρες στα διάφορα «μπλοκάκια» αλλά και στις εφημερίδες πως εκεί στην ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ σχεδιάζουν να πάρουν το κεφάλι του προέδρου του ΣΕΓΑΣ και άλλων δύο επειδή δεν πειθάρχησαν(;) στα κελεύσματα κάποιων καρεκλοκενταύρων που παριστάνουν τους ειδικούς επί των αθλητικών θεμάτων. Επειδή λέει η «γραμμή» ήταν να ψηφίσουν στην ΕΟΕ τον εκλεκτό των καρεκλοκενταύρων τον κ. Κυριακού που πάρα πολλά στελέχη της Ν.Δ. προωθούσαν για Πρόεδρο της ΕΟΕ και αυτοί ψήφισαν τον άλλον εκλεκτό της Ν.Δ.
Επειδή παρακολουθούσα τα της ΕΟΕ με έκανε εντύπωση πως οι αθλητικοκοπροφεσσόροι της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ δεν κατέβασαν Πασόκο υποψήφιο πρόεδρο και προτίμησαν να στηρίξουν Νεοδημοκράτη. Τους Κανελλόπουλο και Ζαννιά δεν έτυχε να τους γνωρίσω αλλά τον ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ έτυχε να τον θυμάμαι να αγωνίζεται στο στίβο ΔΕΚΑΘΛΗΤΗ και στη συνέχεια όταν ασχολήθηκα με τα διοικητικά του ΣΤΙΒΟΥ από τη θέση του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ της Τ.Ε.ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ως μέλος της προπονητικής ομάδας του ΣΕΓΑΣ και αργότερα ως ΠΡΟΕΔΡΟ. Αισθάνομαι την υποχρέωση και από αυτό εδώ το «μπολάκι» να βροντοφωνάξω ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ (το «ΤΡΟΚΤΙΚΟ» είχε την ευγενή καλοσύνη να φιλοξενήσει παρόμοια επιστολή μου)
«ΒΑΣΙΛΗ. Όλοι αυτοί που σήμερα θέλουν να σε διαγράψουν από το ΠΑΣΟΚ, επειδή ΔΕΝ «έπαιξες» το …παιγνίδι τους, ήταν απόντες από τις μεγάλες μάχες που έδινες χρόνια τώρα στη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Αυτοί που σήμερα θέλουν να σε διαγράψουν κάθονταν στις αναπαυτικές πολυθρόνες τους και καμάρωναν από τα αποτελέσματα σου. Αμφιβάλλω αν ήρθαν έστω και σε μια ημερίδα του Στίβου. Και αν ήρθαν, ήρθαν για να τους δείξουν τα κανάλια.
Αυτοί όλοι που σήμερα θέλουν «την κεφαλή σου επί πίνακι» δεν μάτωσαν τα γόνατα τους μέσα στο στίβο, ΔΕΝ ίδρωσε ποτέ η φανέλα τους από τα χιλιόμετρα τρέξιμο, ΔΕΝ τρέξανε μέσα στο λιοπύρι, ΔΕΝ πήδηξαν σε χωμάτινο σκάμμα, ΔΕΝ ξέρουν τι θα πει «μοναχικός καβαλάρης».
Και αυτούς αν τους ρωτήσεις : ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟ; Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ γιατί θα νομίσουν ότι τους ρώτησες ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ. Και αν από σύμπτωση κάποιος έχει ακούσει ότι είναι ΑΓΩΝΙΣΜΑ και τους ρωτήσεις να σου πουν ποια αγωνίσματα περιλαμβάνει αμφιβάλλω αν ξέρουν κανά δυο.
Μπορεί να σε διαγράψουν από το κόμμα που έδωσες από τη γέννηση του όλο σου τον εαυτό. ΔΕΝ μπορούν όμως να σε διαγράψουν από τις καρδιές των συντρόφων σου, από τις καρδιές των φίλων σου, από τις καρδιές των συναθλητών σου.
Και μη ξεχνάς πως οι καρέκλες που έχουν αυτοί είναι δοτές. Τη δική σου σου τη δίνουν τα σωματεία.
ΒΑΣΤΑ ΒΑΣΙΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΣΜΑΝΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΡΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ε.ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: