Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Η χαμηλότερη τηλεθέαση του σήριαλ γιατί αυτή την τηλεόραση θέλουμε

Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2009

Ξέρετε ποιο είναι το σήριαλ με την χαμηλότερη τηλεθέαση στην Ελληνική τηλεόραση; Γιατί αυτή την τηλεόραση θέλουμε και αυτήν έχουμε.

Τα παιδιά δεν θέλουν να δούνε το σήριαλ με την ζωή του Κ.Καρυωτάκη γιατί δεν ξέρουν ποιος ήταν και δεν τον έμαθαν στο σχολείο. Το σήριαλ λοιπόν το βλέπουν 218.000 τηλεθεατές.
Ενώ την "Πολυκατοικία" την ξέρουν όλοι αφού την παρακολουθούν 2 εκ. τηλεθεατές. Και βλέπουν τους έρωτες μεταξύ ανδρών! Και πλέον και γυναικών. Και πόσο φυσικά είναι όλα αυτά. Μιλάμε για τις κρίσιμες ηλικίες.
Τα παραπάνω και τον τίτλο που έβαλα και εγώ ανρτήθηκαν στο ΤΡΟΚΤΙΚΟ.(http://troktiko.blogspot.com/ )Δεν θα αποφύγω και το δικό μου σχόλιασμό.
Το ότι τα περισσότερα παιδιά ΔΕΝ ξέρουν τον Καρυωτάκη φταίει ΚΑΙ το σχολείο ΚΑΙ το σπίτι. Ξέρουν όμως απέξω όλα τα "σκυλιά" και όλες τις "Πετρούλες". Όμως την ώρα που "παίζει" ο "ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ" είναι στις 10, 10 και κάτι το βράδυ. Πιστεύω πως την ίδια τηλεθέαση περίπου θα έχουν και τα "ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ" που παίζει ο ALFA στις 10.30. Δυστυχώς -μια ζωή- η ΕΡΤ "θάβει" ότι καλό έχει να δείξει σε ώρες τέτοιες και που να θέλει ένα παιδί να δει δεν μπορεί. Φροντίζει όμως η κ. ΕΡΤ , που την πληρώνουμε ΟΛΟΙ μας -και που «στο κάτω κάτω της γραφής» θέλουμε το κάτι διαφορετικό από τα άλλα κανάλια-το μεσημέρι που θα μπορούσε να μεταδίδει τέτοια σίριαλ σαν το «ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ» μας «ταΐζει» πάντα με νεανικούς έρωτες κολεγιόπαιδων της Αμερικής (Βόρειας και Νότιας) . Τσικιτίτας σήμερα, Χουανίτα χθες.
Και δεν πρέπει να μας ξενίζει αυτή η επιλογή των κρατικών καναλιών. Δηλαδή ότι χρήσιμο για όλους και κυρίως για την νεολαία να το «θάβουν» σε ώρες τέτοιες, πολλές φορές και στις μεταμεσονύκτιες ώρες, και τα μεσημέρια και τα απογέματα να μας «σερβίρουν» τέτοιο «φαγητό» και «επιδόρπιο» που εν τα τρώνε ούτε τα σκυλιά. Για τον απλούστατο λόγο πως «ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΟΣΟ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ». Αυτά τα λίγα γιατί τα πολλά και βαρύγδουπα δεν τα περιδιαβάζουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Θα παρακολούσα κάποιον να μου πει πως μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία της ανάρτησησ γαιτί πάντα μου περναέι 7-8 ώρες πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: