Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ....

.... να δείξουμαι την ανωτερότητα μας.







Σε λίγες μέρες θα γίνει ο αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ στην Κρήτη (Για την κ. ΕΠΟ φαίνεται πως η Θεσσαλονίκη ανήκει στα Σκόπια). Πολλά ακούγονται και γράφονται για το πώς πρέπει να υποδεχτούνε οι Κρητικοί φίλαθλοι τους ισραηλινούς παίκτες . Κύρια επωδός «ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» στο γήπεδο.



Ακούγεται πως οι αρχές του Ισραήλ έχουν ζητήσει να μην μπουν φίλαθλοι με παλαιστινιακές σημαίες και ψάχνουν τρόπο να δουν πως θα το εφαρμόσουν το μέτρο. Θα είναι ίσως μια πολύ καλή ευκαιρία να διατρανώσουμε την αντίθεση μας ενάντια στις βαρβαρότητες που διαπράττει η Ισραηλινή Κυβέρνηση δεκαετίες τώρα στον Παλαιστινιακό λαό. Βαρβαρότητες που έχουν ξεπεράσει ακόμα και αυτά που τράβηξαν οι πρόγονοι τους από τους Ναζί. Όμως δεν φταίνε σε τίποτα οι ποδοσφαιριστές της που – ίσως - πολλοί να είναι ενάντια στις επιλογές αυτές των κυβερνητών τους.




Πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές μου καταφέρθηκαν ενάντια στις θηριωδίες που διαπράττει ο Ισραηλινός στρατός στον παλαιστινιακό λαό, ακόμα και σε σχολεία, εκκλησιές και νοσοκομεία.
Όμως θα πρότεινα οι φίλαθλοι που θα πάνε στον αγώνα να ανεμίσουν όχι μόνο την παλαιστινιακή σημαία αλλά ΚΑΙ την ισραηλινή Και φυσικά την Ελληνική στέλνοντας το μήνυμα στους θιασώτες των Ναζιστικών θηριωδιών το μήνυμα πως ο Ελληνικός λαός, μέσα από τον αθλητισμό, τους στέλνει το μήνυμα πως πρέπει να πάψουν να θεωρούν ΕΧΘΡΟ τους τον Παλαιστινιακό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: