Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τροχαίο ατύχημα στη Γαλάτιστα....

....σήμερα το πρωί στο 37ο Χλμ της ΕΘΝΙΚΗΣ !!!!!!! οδού Θεσσαλονίκης - Γαλάτιστας.
Συγκεκριμμένα μπροστά στο εξωκκλήσι των Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με  τη μαρτυρία οδηγού που "ενεπλάκη" στο ατύχημα, αυτό έγινε ως εξής.



Στο σημείο εκείνο υπάρχει αριστερά αγροτικός δρόμος. Αυτοκίνητο  επιβράδυνε να στρίψει αριστερά.  Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε έκοψε την ταχύτητα του να στρίψει το  προπορευόμενο αυτοκίνητο. Το τρίτο αυτοκίνητο που ακολουθούσε προφανώς δεν κατάλαβε την επιβράδυνση του μπροστινού αυτοκινήτου και  το χτύπησε από πίσω, μαλον με ταχύτητα μια και υπάρχουν αρκετά μέτρα ίχνη φραναρίσματος.


 

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο με την δύναμη που χτυπήθηκε να στρίψει δεξιά και να χτυπήσει πλάγια στην πόρτα του οδηγού και να εκγκλωβιστεί ο οδηγός.





Σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε καί η τροχαία από τη Γαλάτιστα καί η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οηγού καί το ασθενοφόρο για τη μεταφορά του τραυματισμένου οδηγού στο Νοσοκομείο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, η Πυροσβεστική  με το καθάρισμα του δρόμου και η τροχαία με το συμβάν.



 













Οπως ανέφερε ο οδηγός που  χτύπησε το αυτοκίνητο, ο οδηγός που μπήκε στον αγροτικό δρόμο δεν σταμάτησε.
Να επισημάνουμε πως λόγω της μεγάλης ευθείας  που υπάρχει οι οδηγοί παραβλέπουν τη στενότητα του δρόμου , αναπτύσουν ταχύτητες με αποτέλεσμα να έχουν γίνει και άλλα αυτυχήματα στο παρελθόν στοην ευθεία αυτή του δρόμου
Ελπίζουμε πως κάποτε θα αποφάσισουν την κατασκευή του δρόμου ΘΕΡΜΗΣ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: