Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Καταργούν τώρα και την Κυριακή Αργία. Σε λίγο θα μας καταργήσουν και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας


Αυτό που δεν κατόρθωσαν οι Οθωμανοί, για 400 χρόνια να μας αφελληνίσουν και να μας εξισλαμίσουν, δηλαδή να καταστρέψουν το Ελληνικό γένος, επιχειρούν να το κάνει ο Διεθνής Σιωνισμός διά της σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας .
Θυσιάζουν στην ποδιά της ΜΈΡΚΕΛ και στο βωμό του Δ.Ν.Τ. τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ μας.  Και το κάνει ένα κόμμα που οι ..πρόγονοι της έκτισαν την ιδεολογία τους πάνω στο ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και κατηγορώντας την αριστερά και κυρίως το ΚΚΕ για αντιχριστιανικές θεωρίες.
Καταργούν ουσιαστικά την Κυριακή Αργία με το να επιτρέπουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές. Στην ουσία τα μόνα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά θα είναι τα ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΉΜΑ των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ που με την απειλή της απόλυσης θα αναγκάζουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
Στο χέρι μας είναι να καταργήσουμε την ΕΡΓΑΣΙΜΗ Κυριακή με το να μην πηγαίνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ για να αγοράσει κάτι.
Και η Διοικούσα εκκλησία πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ.
Ο σημερινός τύπος αναφέρεται στην πρόθεση αυτή της κυβέρνησης με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να το έχει ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ.
Από το δημοτικό σχολείο μας μάθανε για την Κυριακή ΑΡΓΙΑ και την σχετική εντολή της Παλαιάς Διαθήκης. Ας την θυμηθούμαι.

«μνήσθητι την ημέρα των σαββάτων αγιάζειν αυτήν. εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου· τη δε ημέρα τη εβδόμη σάββατα Κυρίω τω Θεω σου· ου ποιήσεις εν αυτη παν έργον, συ και ο υιος σου και η θυγάτηρ σου, ο παις σου και η παιδίσκη σου, ο βούς σου και το υποζύγιόν σου και παν κτήνός σου και ο προσήλυτος ο παροικών εν σοί. εν γαρ εξ ημέραις εποίησε Κύριος τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πάντα τα εν αυτοίς και κατέπαυσε τη ημέρα τη εβδόμη· δια τούτο ευλόγησε Κύριος την ημέραν την εβδόμην και ηγίασεν αυτήν.»

Και με αφορμή την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταργήσει την κυριακάτικη αργία, η ΟΓΕ σημειώνει:
«Κυβέρνηση και μονοπώλια δεν αρκούνται στη συρρίκνωση του μεροκάματου και των εργασιακών δικαιωμάτων, ούτε τους φτάνει το ωράριο - λάστιχο που έχουν επιβάλει στον κλάδο του εμπορίου. Τώρα βάζουν στο στόχαστρό τους την αργία της Κυριακής και μαζί με αυτή τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο των εργαζόμενων γυναικών, που περιμένουν μια μέρα της εβδομάδας που δεν εργάζονται να φροντίσουν το σπίτι και την οικογένειά τους, να δουν τα παιδιά τους και, αν τους μείνει έστω και λίγος χρόνος, να ξεκουραστούν πριν ξεκινήσει ο μαραθώνιος της επόμενης εβδομάδας.
Στις μεθοδεύσεις με τις οποίες επιχειρούν να καταργήσουν την Κυριακή αργία, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, τις χιλιάδες εργαζόμενες στο εμπόριο να απαντήσουν: Την Κυριακή δεν την έχουμε για τα αφεντικά! Τη θέλουμε για εμάς!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: