Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γαλάτιστα: Οργάνωση και λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης


Ο νεοσύστατος Σύλλογος «Νεολαία Γαλάτιστας», ο οποίος ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες από νέους και νέες, ανακοινώνει στους κατοίκους της Γαλάτιστας την οργάνωση και λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο χώρο του ΚΕΠ (πρώην γραφείο τεχνικής υπηρεσίας).

Σε μια εποχή που οι νέοι απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τα βιβλία, ο Σύλλογος των νέων της Γαλάτιστας καταβάλλει σημαντική προσπάθεια να προσελκύσει άτομα κάθε ηλικίας και να μοιραστεί μαζί τους την πλούσια βιβλιοθήκη του, η οποία αναμένεται να εμπλουτιστεί στο άμεσο μέλλον με ακόμα περισσότερα βιβλία!

Με την προσπάθεια των μελών του Συλλόγου ολοκληρώθηκε η πρώτη σημαντική του δράση μέσω της διαμόρφωσης κατάλληλου χώρου και της συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού βιβλίων κάθε είδους (λογοτεχνικών, παιδικών, μυθιστορημάτων, κλπ) με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των νέων όσο και των υπολοίπων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής!

Τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 05/07/2013 και ώρα 19.00, στο χώρο του ΚΕΠ, ενώ η βιβλιοθήκη θα αρχίσει να λειτουργεί από την Δευτέρα 08/07/2013.   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ανακοίνωση αυτή την βρήκαμε στην ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (http://respentza.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8512.html#more ) ΔΕΝ μας την στείλανε τα παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: