Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αναδείχθηκαν οι νικήτριες ομάδες για κάθε θέμα στον 3ον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό της ΚΝΕ

Ανάμεσα τους και η μαθητική ομάδα από τα Νέα Μουδανιά
Ολοκληρώθηκε η τελευταία φάση του 3ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», κατά την οποία η κριτική επιτροπή ανέδειξε τις νικήτριες ομάδες μαθητών που είχαν προκριθεί στον τελικό και έκαναν τις καλύτερες συλλογικές ερευνητικές εργασίες για φέτος.
Οι νικήτριες ομάδες είναι:
  • Για το 1ο θέμα, με τίτλο: «Ενα ταξίδι αδιάκοπης εξέλιξης του σύμπαντος και της ζωής ή η δημιουργία του κόσμου σε 7 ημέρες;»,νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η μαθητική ομάδα από το 2ο και το 9ο Λύκειο Λάρισας.
  • Για το 2ο θέμα, με τίτλο: «Μυστικά και ιστορίες που κρύβονται πίσω από τραγούδια της περιοχής, της χώρας μου, του κόσμου»,νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές από το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς.

  • Για το 3ο θέμα, με τίτλο: «Εργα τέχνης ενάντια στον φασισμό και τον πόλεμο», νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η μαθητική ομάδα από τα Μουδανιά Χαλκιδικής.

  • Για το 4ο θέμα, με τίτλο: «Εμείς οι ίδιοι μοιάζουμε των εγκλημάτων τους απόηχος, που κατάφερε τα σύνορα να δρασκελίσει», νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές από το 1ο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ρεθύμνου.
  • Για το 5ο θέμα, με τίτλο: «Αθλητισμός: Πολυτέλεια για λίγους ή ανάγκη για όλους;», νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές από τοΕΠΑΛ Καλαμαριάς.
  • Για το 6ο θέμα, με τίτλο: «Γεγονότα που άλλαξαν την ιστορία του κόσμου», νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές από το Γυμνάσιο - Λύκειο Βάμου, ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου και Αποκόρωνα Χανίων.
Η βράβευση των νικητριών ομάδων θα πραγματοποιηθεί στο 42ο Φεστιβάλ, το Σάββατο 24/9, στις 18.45, στο Μαθητικό Στέκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: