Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Για την άγρια και στοχευμένη επίθεση ενάντια στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών



Δεν υπάρχει κινητοποίηση εργαζομένων το τελευταίο διάστημα που να μην δέχεται την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, χτυπώντας πολλές φορές στο ψαχνό όσους διαδηλώνουν ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

Με μια τέτοια επίθεση των ΜΑΤ αντιμετωπίστηκε η μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών σήμερα το μεσημέρι  έξω από τη Βουλή, που χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, εκτοξεύοντας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Ο τραυματισμός της Θοδώρας Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, δείχνει ότι ο στόχος της κυβέρνησης να χτυπηθούν με κάθε τρόπο όσοι μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης, είναι αντίστοιχος των πρακτικών των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συνεχιστεί και να ενταθεί η ομηρία και ανεργία χιλιάδων συμβασιούχων και αδιόριστων, με αποτέλεσμα τα χιλιάδες κενά στα σχολεία.
Καλούμε τα Συνδικάτα να καταγγείλουν το άθλιο αυτό χτύπημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και να δώσουν τη μάχη μαζί με τους εκπαιδευτικούς για σχολεία που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών της εργατικής τάξης.
11-1-2019


Δεν υπάρχουν σχόλια: