Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

...Σε αναγνώριση της προσφοράς τους στον Πολύγυρο

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε στις 11.30 το μεσημέρι εκδήλωση για την βράβευση των Γιάννη Κανατά «εκδότη του περιοδικού «ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ»" και του Γιώργου Ζωγραφάκη «συγγραφέα-ερευνητή» «σε αναγνώριση της προσφοράς τους στον Πολύγυρο».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πολύγυρου και τον σύλλογο Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης «Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ».

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου Θωμάς Καπλάνης βραβεύει τον Γιώργο Ζωγραφάκη


Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε από πλευράς Συλλόγου ο Απόστολος Κελιαφάνος και που εν συντομία ανέφερε βιογραφικά στοιχεία των δύο βραβευομένων.
Στο έργο του Γιάννη Κανατά αναφέρθηκε ο Ιωάννης Τσίκουλας, παιδίατρος καθηγητής Α.Π.Θ. και στο έργο του Γιώργου Ζωγραφάκη ο Δ. Κοσμάς.
΄
Ο πρόεδρος του "ΤΣΟΥΚΑΛΑ"Θωμάς Παπαδόπουλος βραβεύει τον Γιάννη Κανατά

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πολύγυρου Θωμάς Καπλάνης και ο πρόεδρος του «ΤΣΟΥΚΑΛΑ» Θωμάς Παπαδόπουλος, και που απένειμαν τιμητικές πλακέτες ο μεν πρώτος στον Γιώργο Ζωγραφάκη ο δε δεύτερος στον Γιάννη Κανατά.

Μερική άποψη του ακροατηρίου



Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι:
Γιάννης Κανατάς, Ιωάννης Τσίκουλας,Απόστολος Κελιαφάνος,Θωμάς Καπλάνης,Θωμάς Παπαδόπουλος, Δ. Κοσμάς και Γιώργος Ζωγραφάκης,

3 σχόλια:

ManEnoughToCry είπε...

Επειδή δεν είδα link απευθείας επικοινωνίας το βάζω εδώ με την ελπίδα να το προσέξεις. Στο κείμενο εισαγωγή του blogg γράφεις
"ώρα..τις εστιν συγγραφέας η μη, τότε θα κριθούμαι..."
Και επειδή δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι ο Σαμαράκης το γραψε με αι και όχι κριθούμε που μου κάνει καλύτερα έλεγξέ το & διόρθωσέ το αν θέλεις. Αν κάνω λάθος ζητώ προκαταβολικά να με συγχωρέσεις.

tseligas είπε...

Σ' ευχαριστώ για την παρατήρηση.
Ισως να είναι δικό μου αντοιγραφικό λάθος, ίσως από την εφημερίδα - που το είχα "σηκώσει". Πάντως συντακτικά πρέπει να έχεις δίκιο. (έχουν περάσει καμιά 50ρια δεκαετίες που έμαθα το συντακτικό)

ManEnoughToCry είπε...

κανένα πρόβλημα, απλά "χτύπησε" στο μάτι....