Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

χαλκιδική για το "ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" είναι΄ΜΟΝο τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ...

Σχεδόν όλοι μιλάμε για το «ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ».
Μήπως όμως έχουμε και το «ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»;
Και η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ για το «ΚΡΑΤΟΣ» αυτό είναι μόνο τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ και η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ?
Και όχι μόνο για το «ΚΡΑΤΟΣ» αυτό, αλλά και για το «ΚΡΑΤΟΣ» των ΜΜΕ του Νομού μας;
Διαβάζω σήμερα στην «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πως « Στη χθεσινή σύσκεψη διαβούλευσης για την αναβάθμιση της οδικής αρτηρίας Ποτίδαιας - Ν. Μουδανιών, την οποία οργάνωσε η "Εγνατία Οδός ΑΕ", συμμετείχαν ο βουλευτής Χαλκιδικής Γ. Δριβελέγκας, εκπρόσωποι των άλλων δύο βουλευτών του νομού, εκπρόσωπος του νομάρχη, δήμαρχοι της περιοχής και εκπρόσωποι του επαγγελματικού κόσμου, των ξενοδόχων, του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής και των παρόδιων επαγγελματιών.»
Δηλαδή στη σύσκεψη αυτή ασχολήθηκαν ΜΟΝΟ(;) μαυτό το δρόμο; Άλλοι δρόμοι με προβλήματα δεν υπάρχουν;
Λέξη για την «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟ» Αλήθεια πότε θα ξεκινήσει και πολύ περισσότερο ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ; (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες)
Λέξη για το δρόμο «ΘΕΡΜΗ –ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ»; Θα μου πείτε αυτόν τον έταξε προεκλογικά ο Νομάρχης Χαλκιδικής Ζωγράφος σε φιέστα που οργάνωσε στη Γαλάτιστα. Και παλιότερα ο Σουφλιάς και ο Λαφαζάνης έκανε κα μελέτη «ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Φαίνεται πως οι «κουκουναροί» - πολιτικοί μας δεν έρχονται στη Χαλκιδική μέσω ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ για να «πλυν΄του κωλου τσ’ στ΄θάλλασσα» και δεν τους νοιάζει.
Λίγα λόγια μόνο μια και όλο το καλοκαίρι τις περισσότερες κυριακές το μποτιλιάρισμα φτάνει μέχρι τον υποσταθμό της ΔΕΗ στη διακλάδωση για Βάβδο.

Τμήμα του δρόμου (λίγες ώρες πριν είχε πέσει αμάξι λόγω του στενώματος του δρόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: