Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μητρόπουλος: Δυσμενής εξέλιξη για τους εργαζομένους της ΕΡΤ

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μίλησε στον αέρα του Real Fm, στην εκπομπή της Λώρας Ιωάννου και του Βασίλη Σκουρή, για την απόφαση του ΣτΕ.
«Η απόφαση του ΣτΕ δέχεται ότι είναι νόμιμη η κατάργηση της ΕΡΤ, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δέχεται προσωρινά – και όσο δεν έχει ψηφιστεί το νέο σχήμα- να λειτουργήσει η ΕΡΤ, όπως λειτουργούσε.
Το δικαστήριο θα μπορούσε να είχε αρκεστεί και να πει ότι δεν καταργείται η ΕΡΤ και συνεχίζει να εκπέμπει, βεβαίως μέχρι να πει την τελική του απόφαση, επειδή αυτό που είπε είναι προσωρινό.
Αλλά επισήλθε σε μία εκτίμηση ότι είναι νόμιμη η κατάργηση, σύμφωνα με το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Αυτό κακώς το είπε, και είναι δυσμενής εξέλιξη για τους αγώνες των εργαζομένων και για το μέλλον της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Δέχεται ότι είναι νόμιμη η προωθούμενη κατάργηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, αλλά δέχεται ότι προσωρινά το σχήμα μπορεί να λειτουργεί , μέχρι να ψηφιστεί η κατάργηση της ΕΡΤ.

Εμμέσως δέχεται και το περιορισμένο προσωπικό, τον νέο ρόλο, το νέο περιεχόμενο και τις προωθούμενες κατάργηση της ΕΡΤ.  θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό και με ότι άλλο προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης, δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

ΠΗΓΗ:http://www.enikos.gr/politics/153196,Mhtropoylos:Dysmenhs_exelixh_gia_toys_er.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: