Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πάνω από όλα ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΚΟΥΒΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΗΔΕΣ βάζουν το κομματικό τους συμφέορν και το συμφέρον των καναλαρχών

Ακούγοντας  χτες βράδυ τις δηλώσεις των Βενιζέλου και Κουβέλη έβγαζες το συμπέρασμα πως σιωπηρά συμφώνησαν με τον Σαμαρά πως «ΕΡΤ ΤΕΛΟΣ».
Και το λέμε αυτό  γιατί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος χρησιμοποίησαν τη λέξη ΕΡΤ αλλά τη τις λέξεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.   Επίσης και οι δυο θα το κουβεντιάσουν σήμερα με τις Κ.Ο. τους για να πάρουν αποφάσεις. Άλλο ένα σημείο που υποδηλώνει πως έχουν αποφασίσει πως ΕΡΤ τέλους. Εκείνο μάλλον που συμπεραίνει κανείς είναι πως οδηγούνται στη σύσταση της ΝΕΑΣ τηλεόρασης με ένα μέρος του υπάρχοντος προσωπικού.
Τώρα αν κρίνουμε πως η κυβέρνηση δεν δέχτηκε την τροπολογία του ΚΚΕ  και με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ όλα οδηγούν στο ΠΛΗΡΕΣ κλείσιμο της ΕΡΤ.

Για 64 ώρες η Κυβέρνηση με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο δεν συμμορφώνεται  με την απόφαση του ΣΤΕ και ακόμα δεν κινήθηκαν οι διαδικασίες συμμόρφωσης των παρανομούντων.
Ένα άλλο συμπέρασμα πάλι που βγαίνει με την ΜΗ σθεναρή αντίσταση των ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ και το …μουλάρωμα του Σαμαρά, πως και οι τρεις πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον των κομμάτων τους και ΟΧΙ της χώρας.
Και πρέπει να σταματήσουν και οι τρεις να μας λένε πως «οι εκλογές είναι ζημία για τη χώρα». Από πότε αλήθεια οι εκλογές στις Δημοκρατίες είναι επιζήμιες για τη χώρα?
Τελικά με κάποια Π.Ν.Π. θα μας καταργήσουν τις εκλογές;

 Με τον έναν  ή άλλο τρόπο απόψε , μάλλον, θα κλείσουν την σημερινή μορφή της ΕΡΤ , και πιθανόν με κάποια μορφή (της) να λειτουργήσουν «δημοσία τηλεόραση» μέχρι να τα ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: