Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τρία γραφεία με χρήματα του ελληνικού λαού θα έχει ο Βενιζέλος

Την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να μετακομίσουν γιατί το ενοίκιο στην Ιπποκράτους είναι ακριβό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στήνει δύο γραφεία με έξοδα του ελληνικού λαού.
Ο διπλοθεσίτης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, φαίνεται πως δε μπορεί να αρκεστεί σε ένα γραφείο και για το σκοπό αυτό ζήτησε όλα όσα με το γράμμα του νόμου δικαιούται προκειμένου να στεγάσει τον εαυτό του.
Δηλαδή, πέρα από το γραφείο του στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Εξωτερικών απαίτησε να λειτουργήσει και να στελεχωθεί το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ταυτόχρονα θα στεγαστεί και στο γραφείο του Υπουργείου Εξωτερικών.
Τα δύο τελευταία γραφεία μάλιστα, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, γεγονός που έχει προκαλέσει ειρωνικά σχόλια από εκείνους που υποστηρίζουν την "βουλιμική" σχέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ με την εξουσία.
Η μοναδική εξήγηση πάντως που δίνουν άσπονδοι φίλοι του, είναι πως τώρα που μετακομίζει το Κίνημα, έπρεπε να στεγάσει κάπου όσους δε χωρέσουν στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου επιστρέφει το κόμμα του.
Η συμπεριφορά του αυτή πάντως, δεν έχει καμία σχέση με το δωρικό ύφος που ζήτησε ο πρωθυπουργός και δεν αποκλείεται με την πρώτη αφορμή να βγουν όλα αυτά στην επιφάνεια.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Και οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος "ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΟΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΕΛΕΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: