Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΟΥΤΕ κωλόχαρτα έχουν στο Νοσοκομείο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


ΚΑΤΑΝΤΙΑ, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λέξη στο λεξικό του Μπαμπινιώτη για να σκιαγραφήσει την κατάσταση στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Τελικά πρέπει να «εισαχθεί» κανείς για να γνωρίσει από μέσα αυτήν την κατάντια.
Στην κυριολεξία ΔΕΝ υπάρχει χαρτί τουαλέτας, κοινός ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.
 Με χαρτί από εφημερίδα σφουγγίζουν τον κώλο  τους οι ασθενείς, όσοι δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν από το κυλικείο του Νοσοκομείου χαρτί τουαλέτας.
Τις σακούλες που αγοράζουν από το κυλικείο διάφορα φαγώσιμα ή τις σακούλες που τους φέρνουν από το σπίτι οι συγγενείς τους χρησιμοποιούν για να σακούλες απορριμμάτων.
ΑΑΑΑ να μη ξεχάσουμε και την νέα παραλαβή - αλήθεια κύριε διοικητικά από ποια χώρα τα προμηθευτήκατε- χανζαπλάστ  που πριν κολλήσουν ξεκολλάνε; ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΣΙΜΟ.
Σε λίγο θα φέρνουν και από το σπίτι σεντόνια και μαξιλάρια γιατί και αυτά είναι λιγοστά και τα αλλάζουν μόνο  σε έσχατη ανάγκη ή όταν παίρνει εξιτήριο ο ασθενής.
Ευτυχώς που οι το προσωπικό του Νοσοκομείου  που όσο πάει λιγοστεύει  και αυτό  και αμείβεται  ολοένα λιγότερο– ιατροί, νοσηλευτές, βοηθητικό – υπερβάλει τον εαυτό του και φροντίζει  νυχθημερόν την υγεία των ασθενών.
Και όπως μας κατάντησε η κυβερνητική πολιτική και η πολιτική Λομβέρδου να μακαρίζουμε τους εαυτούς μας που ακόμα δεν δόθηκαν σε ιδιώτες τα νοσοκομεία μας. Αλλά μη βιάζεστε θα γίνει και αυτό.
Το να πούμε πως ολόκληρο νοσοκομείο ΔΕΝ έχει ΟΥΤΕ μία σακούλα για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ θα θεωρηθεί πολυτέλεια.

1 σχόλιο:

tseligas είπε...

εεεε Όσο αφορά τη διατροφή των ασθενών, από την πολύ κοτόσουπα σε όλο το νοσοκομείο ακούγονται "κικιρικο" και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε πτηνοτροφείο. Τό ότι κάποι άρχισαν και γεννάνε αυγά από την πολύ κοτόσουπα λυπούμαστε αλλά θαύματα δεν γίνονται πλέον
ΜΕΣΗΜΕΡΙ και ΒΡΑΔΥ κοτόσουπα.
ΕΛΕΟΣ κ.Διοικητά.
Εσεις κάθε μέρα κοτούλες τρώτε;
Για όνομα του Θεού. Εκτός και αν δεν πιστεύετε το θεό.