Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα "5ου Ποδηλατικού γύρου ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"

Η πρώτοι καταταγέντες αθλητές ανά κατηγορία στον "5ο ΓΥΡΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ" είναι η ακόλουθη:
Στην πρώτη φωτογραφία τερματίζει ο πρώτος όλων τον κατηγοριών και στη δεύτερη οι επόμενοι







Το επόμενο ποδηλατικό ραντεβού δόθηκε και πάλι στη Χαλκιδική και θα είναι μετά από λίγες μέρεε η ανάβαση του ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ με αφετερία και τερματισμό πάλι τη Γαλάτιστα.
Εκείνο που πρέπει να προσέξουν οι ταβέρνες κυρίως τις Γαλάτιστας είναι να προσπαθήσουν- τον τρόπο θα τον βρουν οι ίδιες μετά το πέρας του αγώνα να μη φεύγουν εκτός Γαλάτιστας οι συμμετέχοντες για  σουβλάκια και μπριζόλες αλλά να προτιμήσουν το χωρίο μας.


2 σχόλια:

ανωνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ)ΝΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ

tseligas είπε...

Αγαπητέ μου.
Το σχόλιο σου έχει τρία σκέλη.
1)Σε ότι αγορά τα μαγαζιά μας ΔΕΝ θα διαφωνήσω μαζύ σου. ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Αλλά διάβασε το σχόλιο μου "πίσω από τις λέξεις".
2) Αν η παρουσία τόσο του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ,όσο και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας, που από ότι είδαμε όλοι συνεργάζονταν με τους υπεύθυνους του αγώνα σημαίνει "ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" τι να πω::::::
3) Σε ότι αφιρά τα σκουπίδια. Πράγματι κάποιοι πετάζανε σκουπίδια. Εγώ είδα και αρκετούς που ψάχνανε και τα ρίχνανε στους κάδους.
Μήπως πήρε το μάτι σου και ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ να πετάνε τα πακέτα απο τα τσιγάρα στο δρόμο;
Σε ότι αφορά τα μπουκαλάκια του νερού-αν σαυτά αναφέρεστε- δυστυχώς δεν μπορεί ο κάθε αθλητής να έχει στο ποδήλατο του και ένα κάδο ανακύκλωσης. Αυτό συμβαίνει και στους δρόμους αντοχής του στίβου.
Αλλά ας προσέξουμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ το χωριό μας που έχουμε γεμίσει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ με σκουπίδια. Ελα να περπατήσουμε το χωριό μας να δούμε πόσο καθαρό το έχουμε;