Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μήπως με τη στάση τους τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ κόμματα μας οδηγούν πάλι σε ΔΕΞΙΕΣ κυβερνήσεις;;;


Πέρασαν 9 μέρες από τις εκλογές και ακόμα να τα …βρούνε μεταξύ τους οι «αρχηγοί» των κομμάτων που μπήκαν στη βουλή για συγκρότηση κυβέρνησης.
Πολλά τα μηνύματα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός σε όλα τα κόμματα.
Το ένα ήταν το μήνυμα που έστειλε στα δύο λεγόμενα, μέχρι τις εκλογές, κυβερνητικά. Τα καταβαράθρωσε με τα ποσοστά που τα έδωσε .
Με λίγα λόγια είπε στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. «Η μέχρι σήμερα πορεία σας είναι ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ. Είστε εκφραστές του ΝΤΟΠΙΟΥ και ΞΕΝΟΥ κεφαλαίου και δεν μας εκφράζεται».
Ένα άλλο μήνυμα ήταν αυτό  της ανόδου και της εισόδου στη Βουλή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και το μήνυμα αυτό είναι συνάρτηση με την καταψήφιση των δύο «μεγάλων κομμάτων» και  τους λέει πως «ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ με την μέχρι σήμερα ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ   σας πολιτική».
Μια ενέργεια πολύ επικίνδυνη όταν είναι ψήφος διαμαρτυρίας και όχι ψήφος ιδεολογική.
Άλλο ένα μήνυμα είναι το μήνυμα της συσπείρωσης της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Να τα ΒΡΟΥΝΕ που λέει ο λαός οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ δυνάμεις.
Και αυτό είναι το σπουδαιότερο μήνυμα, πιστεύω, για να πάψει να μας κυβερνά το ΔΙΠΟΛΟ , ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και δυστυχώς οι δυνάμεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με τις μέχρι τώρα επολογές της μας έδειξαν πως ΔΕΝ είναι πρόθυμες να τα ΒΡΟΥΝΕ.
Το ΚΚΕ , πάγια θέση του η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΕΝ συνεργάζεται με κάνεναν. Θέλει ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΨΗΦΟ. Τώρα τι διορθωτική ψήφο θέλει δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει. Το μόνο που μπορεί να καταλάβει κανείς είναι πως η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ που ζητάει το ΚΚΕ είναι σε επόμενες εκλογές , αυτό εξάλλου φάνηκε ότι θέλει, είναι αυτή η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ είναι τις τάξης του 90%. Όπερ  ακατόρθωτο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει τι θέλει. Η κάθε …ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ τραβάει το δικό της δρόμο και δεν υπάρχει ενιαία γραμμή.
Δεν συνεργάζεται με κανέναν όπερ συμένει πως θέλει και αυτός εκλογές να αυγατίσει τα …αυγά του.
Η ΔΗΜΑΡ θέλει συνεργασίες αλλά να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που πα να πει πως , μετά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει σε  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ σχήμα , πως θέλει και αυτή εκλογές να μεγαλώσει το μερτικό της στην εκλογική πίτα.
Ξεχνάνε και δύο αριστερά κόμματα – το ΠΑΣΟΚ κατά την δήλωση του Βενιζέλου είναι ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, άρα ΔΕΝ είναι αριστερό,-και το ΚΚΕ που δεν θέλει να το λέμε ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
Ο ΛΑΟΣ  έκανε την υπέρβαση του ψήφισε με αυξημένα ποσοστά αριστερά με την προοπτική να κάνουν ΟΛΑ μαζί κυβέρνηση.
Το …μουλάρωμα  στις θέσεις τους και η ΜΗ συγκρότηση ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβέρνησης και η αναγκαστική προσφυγή στις κάλπες εξ αιτίας τους, πιστεύω πως οι «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ» που μετακινήθηκαν από τα δύο ΠΡΩΗΝ μεγάλα κόμματα , τόσο αριστερά όσο και δεξιά, θα ξαναγυρίσουν στα παλιά τους κόμματα με το σκεπτικό να «ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»
Ας το προσέξουν λοιπόν ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ , ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΔΕΞΙΕΣ και πάλι κυβερνήσεις είτε αυτοδύναμες είτε με …κολιγιές και στις εκλογές που θα τους οδηγήσουν θα τους γυρίσουν την πλάτη. Και αντί να αυξήσουν τη δύναμη τους θα δουν να μειώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: