Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μήπως άλλο εξωκλήσι είδατε κύριε αρχαιολόγε(;)



Εεεε ΟΧΙ και εγκαταλείψαμε κύριε ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΕ(;) - έτσι συστήθηκες στον ΠΑΠΑΓΙΩΡΡΓΗ μας χωρίς να πεις όνομα και  κλπ- το εξωκλήσι  μας των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

Στο βαθμό που μπορούμε το περιποιούμαστε και το καθαρίζουμε. Και αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν όχι μόνο οι κάτοικοι του χωριού αλλά περισσότερο οι προσκυνητές και όσοι προτιμούν τον ίσκιο των αιωνόβιων πουρναριών για να περάσουν ένα ευχάριστο μεσημέρι με την οικογένεια τους.
Και τακτικότατα Σαλονικείς και όχι μόνο περνάνε ευχάριστα μεσημέρια
Και αυτό γιατί ο χώρος αυτός και κοντά στη Θεσσαλονίκη είναι – 20 λεπτά με το αμάξι (στο 37ο χλμ)- και νερό διαθέτει, και τουαλέτες διαθέτει  και ρεύμα διαθέτει, και τραπεζαρίες διαθέτει και αρκετός χώρος υπάρχει για να παίζουν τα παιδιά ΚΥΡΙΕ αρχαιολόγε(;) μας,
Εσείς που βρήκατε την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ δεν καταλαβαίνουμε.
Αν τώρα εγκατάλειψη του εξωκκλησιού μας θεωρείτε το ότι δεν κατεβάσαμε τη σκισμένη σημαία από τον ιστό της τότε πρέπει να πούμε στον ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ να το προσθέσει στο λεξικό του.
Αλήθεια κύριε ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΕ(;) μας ξέρετε που είναι αυτό το εξωκλήσι μας. Πάντως σας καλούμε να την ημέρα των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  για περάσετε ευχάριστα με την φιλοξενία μας.
Και για να κάνω και λιγάκι χιούμορ την αφήσαμε έτσι «ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ».



 Το έχεις με κάγκελα περιφράξει το εξωκλήσι κύριε αρχαιολόγε(;) σημαίνει εγκατάλειψη;

Το να έχεις τουαλέτες σε εξωκλήσι κύριε αρχαιολόγε(;) σημαίνει εγκατάλειψη;



Το να έχεις βρύση να πίνει νερό ο επισκέπτης του εξωκλησίου σημαίνει εγκατάλειψη κύριε αρχαιολόγε(;)


 Το να έχεις παγκάκια για να κάθετε ο επισκέπτης και μάλιστα καθαρό το χώρο από τα πουρναρότσουφλα  σημαίνει εγκατάλειψη κύριε αρχαιολόγε(;)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: