Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Του γρούν' και του σουρλά να του κόψ' πάλι θα σκμίσ'


Το παραλήρημα  του κυρίου Σαμαρά, του  προέδρου της ΠΟΛΑΝ, ΩΧ ξεχάστηκα  σήμερα είναι πρόεδρος της ΝουΔ ου, δεν έχει όρια.
Μέχρι που θα φτάσει η κινδυνολογία του κανένας δεν ξέρει.
Το άγχος του να γίνει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τον οδηγεί σε τέτοιες ακρότητες που μας γυρίζει πίσω σε παλιές εποχές . Και του απώτερου παρελθόντος αλλά και του κοντινού.
Στις εποχές που η ΔΕΞΙΑ γύριζε στα χωριά που ορύονταν  πως «ακόμα και αν ψηφίστε ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, όχι μόνο ΕΔΑ θα έρθουν και θα σφάζουν με τα κονσερβοκούτια»,  μέχρι και τις εκλογές του 1981 που γύριζαν στα χωριά και μας λέγανε πως «αν ψηφίστε ΠΑΣΟΚ θα σας πάρουν τα χωράφια, τα κοπάδια, ακόμα και τις κότες».
Αυτές τις εποχές μας θυμίζει ο ΣΑΜΑΡΑΣ .
Ξεχνάει όμως πως οι εποχές, τόσο του απώτερου παρελθόντος όσο και του πρόσφατου πέρασαν και «η κατσίκα δεν μασάει ταραμά».
Ξέρει πολύ καλά πως εκείνοι που του «κλέψανε» και εξακολοθούν να του «κλέβουν» τους μισθούς και τις συντάξεις είναι ΟΛΟΙ αυτοί που με τις υπογραφές τους καθημερινά του κάνουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού από φτωχό φτωχότερο και τους ΛΙΓΟΥΣ –τραπεζίτες  και καπιταλιστές- πλουσιότερους.
Και στις εκλογές που έρχοντε, και πάλι θα σταθεί στο  ύψος του και, θα ψηφίσει τα κόμματα εκείνα που νοιάζονται και αγωνίζονται για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.
Τελικά « Του γρούν’ και του σουρλά να του κόψ’ πάλι θα σκμίσ’»

 Υστερόγραφο
Το ότι κάλεσε να έρθουν στο...μαντρί του πίσω αυτούς που έδιωξε "κακήν κακώς" και που στο διάστημα αυτό τα ΕΣΟΥΡΝΕ ο ένας τον άλλον μάλλον με όλο το ελληνικό και ξένο λεξιλόγιο μάλλον χρήζει ιδιαίτερης μελέτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: