Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Πρέπει να προταθεί πολιτικό πρόσωπο για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πολλά ονόματα ακούγονται για υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Μέχρι του Μάικ Δουκάκη από την Αμερική που ήταν κάποτε υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας ακούσαμε. Το όνομα του Αμβρόσιου δεν το ακούσαμε ακόμα. Και πολλά άλλα ονόματα τα περισσότερα από τον χώρο της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ και δυστυχώς κανέναν από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο.
Κατά την ταπεινή μας άποψη ο πρόεδρος πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο και όχι από άλλον χώρο. Για να μπορεί να αντιμετωπίζει τις όποιες αποφάσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΠΟΛΙΤΙΚΑ και όχι π.χ. νομικά όπως έκανε ο κ.Σαρτζετάκης που αρνιότανε με πείσμα να δώσει ΧΑΡΗ στον "ΑΓΓΕΛΟ", για να θυμηθούμε μια περίπτωση και τίποτα άλλο από όσα έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής.
Και να μπορεί να λέει και κανένα ΟΧΙ και όχι όπως ο Παπούλιας που υπόγραφε τους "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ" του Σαμαρά και με τα δυο του χέρια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απαραίτητο σε καμία περίπτωση να είναι πολιτικό πρόσωπο. Ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο χειρότερος πρόεδρος δημοκρατίας στην ιστορία της Ελλάδος, δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο; Μην συγχέουμε τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

κι ομως ο παπουλιας ηταν πολιτικο προσωπο