Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Τσίπρα. Μην ΠΡΟΔΩΣΤΕ την εντολή του Ελληνικού Λαού

Από τις25 του Γενάρη , κυρίως, τα μόνα ονόματα που ακούγονται ότι θα προτείνετε ,
κύριε Τσίπρα, είναι ονόματα της Δεξιάς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (κάπου κα΄που έτσι λόγοσ να γίνετε ακούγετε και κανένα εκτός ΝουΔούλας). 
Και σ΄αυτό έχετε και συμπαραστάτες ΟΛΑ τα ΜΜΕ. 
ΟΥΤΕ έναν από το χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ή έστω του ευρύτερου Δημοκρατικού χώρου.
 Λες και η Ελλάδα δεν έχει κανέναν άξιο ΑΡΙΣΤΕΡΟ γι αυτή τη θέση και ικανοί είναι μόνο οι βουλευτές, αποτυχόντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας.
Και αν σήμερα κύριε Τσίπρα , σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σας συμπαρίσταται ακόμα και το 80% στη μάχη που δίνετε να γλυτώσετε την Ελλάδα από τον Οικονομικό ζυγό του Δ' Ράιχ και φωνάζει σε δρόμους και πλατείες "ΩΣΑΝΑ", αύριο θα φωνάζουν "ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΑΥΤΟΝ",  αν ΠΡΟΔΟΣΕΤΕ την εντολή που σας έδωσε να πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ το καράβι και όχι ΔΕΞΙΑ
Όπως διατρανώνετε στα οικονομικά φόρα πως αποφασίζετε σύμφωνα με την εντολή του λαού,  το ίδιο να κάνετε και για  τον ΠτΔ. 
Η ψήφος του λαού είναι  και για Αριστερό  ΠτΔ.
Αν αποφασίσετε να προτείνετε κάποιον από το ΜΑΝΤΡΙ - όπως έλεγε ο "γεφυροποιός" Αβέρωφ -  της Νέας Δημοκρατίας για ΠτΔ, τότε γιατί δεν ψηφίσατε αυτόν που είχε υποδείξει ο Σαμαράς;;;;;; Αντιπρόεδρος ο Δήμας Αντιπρόεδρος , αν τον προτείνετε όπως ακούγετε, και ο Αβραμόπουλος.
Εκτός και αν θέλετε να κάνετε το χατίρι του  ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ για τα καλά του λόγια.
ΤΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: