Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μόνος δεύτερος ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ, ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο

  Χωρίς να ...ζοριστεί ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ έριξε 4 γκολ τον Ήφαιστο Γοματίου  στο πρώτο ημίχρονο και χαλάρωσε στο δεύτερο γράφοντας το ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ-ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 0-4


Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο η Ανθεμούς,κάτι το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στους παίκτες της ομάδας!Πιο συγκεκριμένα,οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται,δείχνοντας από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις τους και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους!
Έτσι,έχοντας την υπεροχή,ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 12ο λεπτό,όταν ο Κων/νος Σιμώνης με πολύ ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Π. Κουτζιαρή μόνο απέναντι στον γκολκίπερ και αυτός πλάσαρε ιδανικά για το 0-1!!
Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Γιακούζα,κάτι που το επεδίωκε εδώ και πάρα πολύ καιρό ο νεαρός χαφ!Άτυχος θεωρείται ο πατέρας του,ο οποίος μέχρι στιγμής ακολουθούσε την ομάδα παντού,όπου και αν έπαιζε,ανυπομονώντας να δει το γιο του να σκοράρει,όμως αυτός πάντα τον απογοήτευε!
Στο μοναδικό ματς που δεν κατάφερε να ρθει φαίνεται πως τον απάλλαξε απ'το άγχος μια και σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία!
Η Ανθεμούς δεν πήρε το πόδι απ'το γκάζι και στο 16' ήταν η σειρά του Γ. Τζεφ να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα απ'την περιοχή,εκμεταλλευόμενος της συνεχόμενες κόντρες!Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας,ο Κων/νος Σιμώνης!
Ήταν το 30ο λεπτό,όταν ο Κων/νος Σουάνης έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια,έβγαλε τη σέντρα κ ο Θ. Κουτζιαφάρας με κεφαλιά-πάσα έβγαλε το φορ μόνο του απέναντι στον γκολκίπερ,ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3!
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 36',όταν ο αρχηγός Μανώλης Σιμώνης εκτέλεσε πολύ καλά το φάουλ και ο Κων/νος Σιμώνης με κεφαλιά έκανε το 0-4,φτάνοντας τα 16 φετινά τέρματα!!Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής Αβέρης είχε την ευκαιρία να κάνει από πολύ νωρίς τις αλλαγές!!Οι φιλοξενούμενοι έριξαν στροφές και έτσι ήταν λιγοστές οι καλές στιγμές!Αυτές που ξεχώρισαν ήταν το σουτ του Σκονδράνη που ανάγκασε τον γκολκίπερ σε δύσκολη επέμβαση και το σουτ του Κων/νου Σουάνη που τράνταξε το δοκάρι!Αξιοσημείωτη είναι και η πρώτη φετινή συμμετοχή του Τάσου Χλιάπα,ο οποίος ξεμπέρδεψε με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ενσωματώθηκε στην ομάδα!!
Έτσι με αυτή τη νίκη,την 3η συνεχόμενη,η Ανθεμούς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες βαθμών του Μαρμαρά (ήττα 3-1 εκτός με Συκιά),της Παλαιόχωρας (εντός 2-2 με Κρήμνη) και του Αγίου Νικολάου (εκτός 2-2 με Βραστά) και "σκαρφάλωσε" μόνη της στη 2η θέση!!
Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη,μια και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο,αλλά τα πάντα εξαρτώνται απ'την ομάδα μας!!
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση,έτσι την Κυριακή 1 Μαρτίου η Ανθεμούς θα φιλοξενήσει την ομάδα του Στανού επιδιώκοντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!!
Όσον αφορά τα στατιστικά,η ομάδα μας κατέχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία,έχοντας δεχτεί μόλις 16 γκολ σε 19 αγώνες,ενώ σ'αυτή την κατηγορία στη 2η θέση βρίσκονται τα Στάγειρα με 19 γκολ παθητικό!Στην κατηγορία με τις καλύτερες επιθέσεις,η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση με 46 γκολ ενεργητικό,πίσω απ'το Παλαιοχώρι (50) και τον Άγιο Νικόλαο (48)!!

Η 11άδα: N. Σεβαστάς (45' Θ. Πουρνάρης), Α. Δαιμόνης, Στ. Σκονδράνης, Μ. Τσιόκανος (65' Τ. Χλιάπας), Α. Μπουσνάκης (45' Χ. Τραϊανός), Μ. Σιμώνης, Θ. Κουτζιαφάρας, Π. Κουτζιαρής, Κ. Σουάνης, Γ. Τζεφ, Κ. Σιμώνης

Η βαθμολογία:

1. Aριστοτέλης Σταγείρων 41
2. Ανθεμούς Γαλάτιστας 40
3. Νέος Μαρμαράς 39
4. Χολομών Παλαιόχωρας 38
5. Άγιος Νικόλαος 37
6. Toρωναίος Συκιάς 37
7. Άρης Παλαιοχωρίου 34

teo

Δεν υπάρχουν σχόλια: