Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Προβλήματα λειτουργίας στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ

ΕΡΩΤΗΣΗ  της Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε.
Προς τους Υπουργούς Επικρατείας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εσωτερικών

Ενόψει του διαγωνισμού 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ για τη στελέχωση των χώρων της Υγείας, Χιλιάδες υποψήφιοι κινδυνεύουν να στερηθούν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Αυτό συμβαίνει διότι, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν απαραιτήτως ηλεκτρονικά στον ισότοπο του οργανισμού. Όμως ο εν λόγω ιστότοπος παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα λειτουργικότητας με αποτέλεσμα η είσοδος σε αυτόν και στη συνέχεια η κατάθεση της αίτησης να μην είναι συνήθως εφικτή. Κατά συνέπεια η εμπρόθεσμη κατάθεση της αίτησης παρεμποδίζεται ουσιαστικά.
Σύμφωνα με καταγγελίες υποψηφίων, υποχρεώνονται να χάνουν ώρες προκειμένου να καταφέρουν να εισέλθουν στον ιστότοπο.
Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των υποψήφιων, ο ιστότοπος του ΑΣΕΠ υπολειτουργούσε ακόμα και το διάστημα πριν την έναρξη της υποβολής των αιτήσεων, πράγμα που δείχνει ότι η δυσλειτουργία του δεν οφείλεται αποκλειστικά στην υπερφόρτωση λόγω υπεράριθμων χρηστών, αλλά στην ακαταλληλότητα του για τη συγκεκριμένη διαδικασία.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί,  
  • Ποιες ενέργειες θα γίνουν για να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα λειτουργίας της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ
  • Πως θα εξασφαλιστεί ότι δεν θα χάσουν οι υποψήφιοι, εξ αιτίας των προβλημάτων που διαπιστώνονται στην λειτουργία της σελίδας, την διορία για τον διαγωνισμό που λήγει την 31 Ιανουαρίου 2017


Οι Βουλευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια: