Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

....ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ

Όσοι αφήσαμε τα ....τετριμμένα και ...πεταχτήκαμε, χθες βράδυ, στο Παλαιόκαστρο και μάλιστα στο π.Δημοτικό Σχολείο περάσαμε ένα ευχάριστο απογευματινοβραδινό.


Και γι αυτό φρόντισε η "ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" Παλαιοκάστρου που μας ....έπαιξε σινεμά. Απολαύσαμε σε νέα έκδοση το "ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός". Και όλο αυτό το σκηνικό μας έφερε στο νου την παλιά καλή εποχή των υπαίθριων σινεμά που σιγά σιγά πάνε να εκλείψουν. έτσι έμοιαζε ο αύλιος χώρος του σχολείου με τις καρέκλες αραδιασμένες στη σειρά και τα τραπεζάκια μπροστά.
Δεν είχαμε βέβαια το μικρό με το κασελάκι στον ώμο να φωνάζει "πορτοκαλάδες, λεμονάδες, πατατάκια, σπόρια τσίπς". Τα τσιπς, τα πατατάκια και τα τυροπιτάκια έφεραν οι θεατές από το σπίτι τους. Η "ΟΜΑΔΑ" φρόντισε για το κρασάκι μας.

 Δυστυχώς λόγου της νύχτας οι φωτογραφίες που τραβήξαμε δεν είναι καλές, αλλά όπως λέγαμε κάποτε "αρκεί προσπάθεια". Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε "σύσκεψη" της ΟΜΑΔΑΣ για το επόμενο έργο. Εδώ θα είμαστε για να το αναγγείλουμε και να το παρουσιάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: