Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Μεγάλη συγκέντρωση στις 2 Οκτώβρη στο Πάρκο Ελευθερίας
Το κάλεσμα απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη Συμφωνία για τις Βάσεις, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ, σωματείων και φορέων
Καμπάνια ενημέρωσης και δράσης με σύνθημα «Οχι στις βάσεις και τα πυρηνικά. Να μην ανανεωθεί, να καταγγελθεί η "Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ"» (ΣΑΑΣ) πραγματοποιούν η ΕΕΔΥΕ και άλλοι φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος, αναδεικνύοντας τους μεγάλους κινδύνους για τον ελληνικό και τους άλλους λαούς της περιοχής από την ανανέωση της Συμφωνίας που δρομολογείται απ' την κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του «Στρατηγικού Διαλόγου» με τις ΗΠΑ, αρχές Οκτώβρη στην Αθήνα.
Η απόφαση ανάπτυξης πολύμορφης δραστηριότητας, που θα κορυφωθεί την Τετάρτη 2 Οκτώβρη με μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στη ΣΑΑΣ στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στην αμερικάνικη πρεσβεία, πάρθηκε σε πλατιά σύσκεψη που διοργάνωσε η ΕΕΔΥΕ τη Δευτέρα και κατέληξε στη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα και σε ένα πλαίσιο αγωνιστικών αντιιμπεριαλιστικών πρωτοβουλιών.
Σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
Παράλληλα, σύσκεψη, με στόχο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει την ανανέωση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας, διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 25/9, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καλεί σε συμμετοχή όλες τις Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλονίκης, εργατικά συνδικάτα, φοιτητικούς Συλλόγους, φορείς των επαγγελματιών, Συλλόγους Γυναικών και άλλους μαζικούς φορείς.
Σε σύσκεψη με το ίδιο θέμα καλεί η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας τα Σωματεία των εργαζομένων, τους φοιτητικούς Συλλόγους, τους φορείς των επαγγελματιών, τους Συλλόγους Γυναικών και άλλους φορείς της πόλης την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: