Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Συνωστισμός εν καιρώ κορονοϊού

Μας έχουν μαντρώσει για τα καλά οι ανεγκέφαλοι εγκέφαλοι της Μητσοτακικής κυβέρνησης, με τις ευλογίες των διορισμένων απ΄αυτήν μελών του ΕΟΔΥ. 

Και  μόνο όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, δεν καταλαβαίνουν πως με το μάντρωμα - ναι ναι μάντρωμα είναι γιατί μόνο τα κατσίκια και τα αρνιά τα βάζουν στο μαντρί και κλείνουν την πουριά - ο στόχος τους δεν είναι να μας σώσουν από τον ΚΟΡΝΟΓΙΟ, αλλά να μην μπορέσει ο λαός να ξεσηκωθεί, να διαμαρτυρηθεί για την κατάργηση και των τελευταίων λαϊκών και συνδικαλιστικών ελευθεριών που έχουν μείνει από την λαίλαπα των μνημονίων.
Μας μαντρώνουν για το .....καλό μας. 
Να μην πηγαίνουμε στις παραλίες, να μην κάνουμε μπάνιο, να είμαστε σε απόσταση 1,5-2 μέτρων.
 Έχω σχολιάσει αρκετές φορές όλα αυτά τα μέτρα, που από τη μία έχουν φέρει σε απόγνωση, λόγω ανεργίας και απολύσεων, τους εργαζόμενους  και από την άλλη σε ευφορία τους κεφαλαιοκράτες και αυτήν την εποχή τους καναλάρχες που με τους δημοσιογράφους(;) ανέλαβαν με το αζημίωτο - βεβαίως βεβαίως -  την  εκφοβισμό  μας.
 Θα σταθώ μ΄αυτό το σημείωμα μου στα μέτρα του συνωστισμού. Λοιπόν:
 Από τη μία μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ να λειτουργηθούμε. για να μην συνωστιστούμε. 
Ακόμα και το Πάσχα μας καταργούν 
Ένα μόνο θα αναφέρω για να δείξω πως ο στόχος τους δεν είναι η ΜΗ μετάδοση του "κοριού" δια του συνωστισμού. 
Επιτρέπουν μέσα σε ένα πούλμαν, π.χ. των 50 θέσεων - δηλαδή 12μΜ χ 2,5μΠ = 30 τ.μ και Χ 2μΥ = 60κ.μ. να  μπουν 25 άτομα. ΩΡΑΙΑ. Να συμφωνήσουμε. 
Την ίδια στιγμή απαγορεύουν να μπουν οι πιστοί να λειτουργηθούν σε έναν Ναό που έχει: (Ενας μέσος Ι.Ναός ας πούμε ότι έχει 40μΜ χ 15μΠ = 600 τ.μ. Χ 4μΥ = 2.400 κ.μ. ) 
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς  από τη στιγμή που στα 30 τ.μ. και 60 κ.μ. μπορούν να μπουν και να ταξιδέψουν Μ.Ο. 5ώρες, στον Ιερό Ναό πρέπει να μπουν και για Μ.Ο. 2 ωρών 500 άτομα.(δεν θέλω να υπολογίσω με τα κ.μ. γιατί τα νούμερα θα εκτινάσσονται). Και αν αναλογιστούμε πως ακόμα και σε κεφαλοχώρια. που έχουν τέτοιους Ναούς, δεν πηγαίνουν τις Κυριακές - και το ξέρουν αυτό οι μεγαλόσχημοι ταγοί της εκκλησίας μας- ούτε 100 άντε 200 άτομα. Τότε κάτι άλλο συμβαίνει με την απαγόρευση του εκκλησιασμού των πιστών.
 Φοβάμαι πως η ηγεσία της εκκλησίας παίζει - εκών άκον - το  παιγνίδι του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και της ΜΑΣΟΝΙΑΣ. Ειλικρινά δεν θέλω να πιστέψω, αν και η ιστορία έχει δείξει πως αρκετοί ταγοί της εκκλησίας ήταν μασόνοι - από πολιτικούς ουκ ολίγους και η  Ελλάδα -  πως έτσι είναι. 
Αλλά ο,τι και νάναι η ηγεσία της Εκκλησίας μας είναι μακρυά από το ποίμνιο της.
Εν κατακλείδι για να μην νομίσουν κάποιοι ότι είμαι της "παστής σαρδέλας" . 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο,ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: