Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Από την ΕΚΘΕΣΗ παλιών αυτοκινήτων στη Γαλάτιστα

Στη Γαλάτιστα βρέθηκε σήμερα ο ΣΙΑΒΕ (Σύλλογος Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος) με πενήντα περίπου αυτοκίνητα. Έτσι οι φίλου του παλιού αυτοκινήτου, και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δούνε αυτοκίνητα που τα περισσότερα δεν τα βλέπουμε πλέον στους δρόμους.



Τα αυτοκίνητα είχαν ....αράξει στον αύλιο χώρο του Λυκείου (πρώην Δημοτικού)  Σχολείου.  Κάποιοι από μας θυμηθήκαμε αυτοκίνητα που είχαμε σαν αυτά που μας τα ....έφαγε πριν κάμποσα χρόνια η ...μόδα της απόσυρσης.  Κάποιοι δε, δεν άντεξαν στο πειρασμό κα,ι κάθισαν μέσα στα αυτοκίνητα και καμάρωναν.

 

Πρέπει να πούμε πως η ΕΚΘΕΣΗ αυτή αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου μετά από πρόταση του Ταμία του συλλόγου  Χρήστου Δουλγκέρη που διατηρεί φαρμακείο στη Γαλάτιστα, και  διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Γαλάτιστας,  Τους υποδέχτηκε η πάντα αεικίνητη πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Κουνάδου και άλλα μέλη του συλλόγου. Ο Δ/ντης του Σχολείου Φλώριος Κρητικός άνοιξε το σχολείο για τις ανάγκες της εκδήλωσης

Για καλωσόρισμα τους περίμενε ένας ζεστός καφές και πρωινός μπουφές.

Ο Δημήτρης Σισμάνης,
για λογαριασμό του Συλλόγου, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης αναφέρθηκε στην Ιστορία της Γαλάτιστας από αρχαιοτότων χρόνων μέχρι σήμερα και στην ιστορία του Ιστορικού κτιρίου του Σχολείου.


Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων για τα αυτοκίνητα τους. Μετά περπάτησαν στους δρόμους της Γαλάτιστας και ....ξεκουράστηκαν στις ταβέρνες του χωριού




Αύριο στις 9 το πρωί οργανώνεται στο Λύκειο της Γαλάτιστας "ημερίδα ασφαλούς οδήγησης" για τους μαθητές του Λυκείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τις  6 τελευταίες φωτογραφίες μας τις έδωσε ο κ.Μαρία Κουνάδου


Δεν υπάρχουν σχόλια: