Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ημερίδα στο Λύκειο Γαλάτιστας για " ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, στο Λύκειο Γαλάτιστας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου, για τους μαθητές/ιες του Λυκείου.
Η Ημερίδα περιελάμβανε τρεις  ενότητες. Η μία αφορούσε  τα δίτροχα και κυρίως της μοτοσυκλέτες,  η άλλη τα αυτοκίνητα και η τρίτη της ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ



Στην πρώτη ενότητα ομιλητής ήταν ο Νίκος Ιωαννίδης Εκπαιδευτής-ROSPA  DIPLOMA HOLDER του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.














Στη δεύτερη ενότητα ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, οδηγός αγώνων αυτοκινήτων- πολυπρωταθλητής Ελλάδας






Στην τρίτη ενότητα ομιλητής ήταν  ο Αλέξανδρος Τουμπέλης διευθυντής εκπαίδευσης  Meducation-νοσηλευτής-διασώστης. (σημείωση: Τις επόμενες τρεις φωτογραφίες μας τις έδωσε η κ.Μαρία Κουνάδου)


Ο καθένας  τους παρουσίασε το θέμα του με πολύ γλαφυρό τρόπο και έκανε τους μαθητές να ....κρέμονται από τα χείλη τους.  Να πούμε ακόμα πως οι παρουσιάσεις γινόταν  με αάλογες φωτογραφίες και video.
Πολύ εύστοχες και οι ερωτήσεις τους  προς τους ομιλητές που παρόλο που είχε περάσει και ο σχολικός χρόνος παρέμειναν ακόμα μία ώρα συζητώντας με τους ομιλητές πάνω στο αντικείμενο της ομιλίας τους

Για μια ακόμα φορά αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια ΚΑΙ στο Σύλλογο Γονέων και  Κηδεμόνων του Λυκείου ΚΑΙ στον Δ.ντή και διδάσκοντες καθηγητές που δεν παύουν να είναι κοντά στα προβλήματα των παιδιών και των μαθητών τους αντίστοιχα. Πρέπει να πούμε ακόμα πως οι μαθητές/ιες παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή τους ομιλητές.
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ.Μανωλόπουλος μοίρασε στα παιδιά το βιβλίο του "ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ" (ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ"






Δεν υπάρχουν σχόλια: