Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η Μικτή χορωδία Γαλάτιστας τίμησε την επέτειο της επανάστασης του 1821 (φώτο και βίντεο)

Η πάντα παρούσα, σε όλες τις εκδηλώσεις της Γαλάτιστας, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ τίμησε χθες, 26 Μάρτη, την επέτειο της επανάστασης του 1821 με ένα μεστό σε σχόλια και περιεχόμενο πρόγραμμα.

 Η εκδήλωση έγινε στο "ΑΓΑΠΕΙΟ". Όσο για την προσέλευση; Δεν χρειάζονται σχόλια. Η εικόνα το δείχνει.




3 σχόλια:

Unknown είπε...

Λόγοι ιερατικής υποχρέωσης δεν μου επέτρεψαν να βρεθώ στο όμορφο αφιέρωμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 από τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ. Ωστόσο, παρακολούθησα ετεροχρονισμένα την εκδήλωση, ενθουσιάστηκα και σπεύδω να συγχαρώ τους οργανωτές. Θερμές ευχαριστίες και στον αίτιο της δυνατότητας αυτής, τον αγαπητό μου Δημήτρη Σισμάνη.

Unknown είπε...

Ο Θεός να ευλογεί τέτοιες δράσεις οι οποίες μας πηγαίνουν στο παρελθόν, για να δούμε το μέλλον. Η αγάπη για την Πατρίδα, τη Γλώσσα και την Πίστη δεν συνεπάγεται εθνικισμό και άκρα!!! Και επιπλέον όσο και να προσπαθούν ορισμένοι να μας πείσουν ότι ο αγώνας του 1821 ήταν ''ταξική πάλη'', το αίμα και η φωνή των αγωνιστών κραυγάζουν την αλήθεια. Ευχές στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. +ι.Π.

tseligas είπε...

Όπως και να το κάνουμε ο ΑΠΛΟΣ λαός και οι παπάδες του "κρυφού σχολειού"ξεσηκώθηκαν ενάντια στον Οθωμανό κατακτητή. ΔΕΝ ξεσηκώθηκαν οι κοτσαμπάσηδες και οι ταγοί της εκκλησίας. Αυτοί βολεύονταν με τους αγάδες. Και σήμερα ο απλός λαός είναι ενάντια στους ντόποιους και ξένους Οθωμανούς. Οι σύγχρονοι κοτσαμπάσηδες είναι "χέρι-χέρι" μ' αυτούς